Kõik eestlased jätkavad edukalt APT põhiturniiril

aasia

Täna lõppes Aasia Pokkeriturnee (APT) Filipiinide osavõistluse 2700-dollarilise sisseostuga põhiturniiri 1B võistluspäev, kus osalesid Olympic-Online Team PRO liige Priit „ESTPatrick“ Türner ja Team Elite mängija Evely „fkV“ Ventsli.

Team Elite kogenud pokkerimängija Margus „UuedVeljed“ Koval (foorumites tuntud kui "krayzie" - toim.) alustas põhiturniiri juba 1A võistluspäeval ning jätkab samuti homme, kohaliku aja järgi kell 13.00, koos Türneri ja Ventsliga.

APT Filipiinide põhiturniiri alustas kokku 230 mängijat, kellest teise võistluspäeva pääses 117 mängijat. Türner läheb järgmisse päeva 47 000 punktiga. Ventsli, kes turniiri keskel langes ligi 5000 chipi peale, kuid töötas end lõpus taas üles, asub homme mängu üle 16 000 stackiga. Koval istub pokkerilaua taha üle 30 000 punktisummaga ning keskmine stäkk on samuti umbes 30 000.

APT Filipiinide põhiturniiri finaal toimub pühapäeval, 3. aprillil, kohaliku aja järgi kell 14.00. Põhiturniiri auhinnafondiks on 560 000 dollarit, millest esikoht sõidab koju ligi 180 000 dollariga. Auhinnaraha jagub 27. parimale pokkerimängijale.

Kõige värskemat infot eestlaste tegemiste ja tulemuste kohta saab jälgida Facebooki lehel „Aasia seiklus“. Hoiame jätkuvalt omadele pöialt!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories