TOP5: Eesti sümpaatseim naismängija ja seksikaim pokkerihai

seksikad

Märtsis PokerNewsi esilehel toimunud kahes küsitluses palusime valida meestel Eesti kõige sümpaatseim naismängija ning naistel kõige ihaldusväärseim pokkerihai. Küsitluses osales kokku 296 PokerNewsi foorumikasutajat ning igaüks sai anda mõlemas küsitluses vaid ühe hääle.

Esimeses küsitluses (217 vastajat) palusime valida kaheteistkümnest enimtuntud Eesti naismängijast meeldivaim. Soovitasime valiku tegemisel arvestada seda, mis igaühele oluline tundus - olgu selleks siis mänguoskused, aktiivsus, sümpaatsus, välimus või kõik eelnevad kokku.

Kuna valikut tegid peamiselt mehed, andis hea välimus vähemalt tublisti plusspunke ning kaks tõelist pokkerikaunitari - Tallinna tüdruk Evely Ventsli ning tartlanna Liina Tuvi tegid puhta töö, kogudes kahe peale rohkem hääli kui ülejäänud 10 kokku. Mõlemad neiud olid eelmisel aastal seotud MariaPoker toaga ning Evely on tänasel hetkel üks Olympic Online eliittiimi liikmetest. Kas ja millal võetakse ka Liina mõne pokkeritoa kaitsvasse rüppe? Võimaluse ennast tõestada saab ta juba peatselt toimuval PokerStars.ee Eesti pokkerikarikal Pärnus, kuhu suutis võita pileti pärast tõelise kadalipu läbimist, võites PokerStars.ee Facebook-kommuunile mõeldud freerolli.

Enimmeeldivaimad naismängijad Eestis:
1. Evely Ventsli
2. Liina Tuvi
3.-4. Ilona Tammel
3.-4. Kairit Leibold
5. Katri Käsper

Oma valiku palusime teha ka naistel, kes võisid selekteerida ihaldusväärseimad pokeristid. Et naismängijaid on juba arvuliselt Eestis oluliselt vähem kui mehi, siis oli vähem ka hääletajaid (79) ning hääled ise jagunesid oluliselt võrdsemalt. Siiski olid ka selles küsitluses kaks meest teistest omajagu üle - Sven "Svenza" Reimaa ning Toomas "Kajamees" Taimla.

Mängijana on neist hinnatuim Svenza, kes võitnud teise koha 201. aasta Eesti meistrivõistluste põhiturniiril ning on ka üks eestikeelse pokkeriraamatu "Pokker - Eesti proffidelt Eesti mängijatele" autoritest. 2010. aasta pokkeripersooniks valitud Toomas Taimla on seevastu hinnatud organisaator, olles nii Playmakers Clubi kui kodumängude eestvedaja ning Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni üks juhatuse liikmetest. Olgu siinkohal veel lisatud, et ihaldusväärseimate mängijate eelvaliku tegi üks naisterahvas, kes arvestas selle tegemisel (väidetavalt) ainult välimust.

Ihaldusväärseimad pokkerihaid Eestis:
1.-2. Sven Reimaa
1.-2. Toomas Taimla
3. Runnar Lindepuu
4. Edgar Pravon
5.-6. Sten Talviste
5.-6. Tarmo Mõttus

Järgmine sarnane küsitlus toimub Pokernewsi portaalis juba järgmisel aastal. Seniks hoia silm peal teistel gallupitel esilehel, tee oma valik ning vaata, mida arvavad teised!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories