888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Absolute Pokeri teadaanne seoses Musta Reedega

  • Chad HollowayChad Holloway
must reede

Kuigi nii PokerStars kui ka Full Tilt Poker on avaldanud pressiteate nende vastu esitatud süüdistuste kohta, on Absolute Poker seni vaikinud. Ent neljapäeval tegi Absolute avalduse, milles teatab, et USA valitsus on Absolute Pokeri ja UB-ga sõlminud samasuguse kokkuleppe domeeninimede kasutamise osas nagu Full Tilt Pokeri ja PokerStarsigagi. "Sel ajal on Absolute Pokeri esmane prioriteet oma ja UB mängijatele raha väljamaksmine. Arvestades aga kaugeleulatuvate tagajärgedega, mida USA peaprokuröri tegevus kogu pokkerikogukonnale kaasa toob, usub Absolute Poker, et vastutustundlik on enne mis tahes tegevust vaadata üle asjaomase kohtu hagid."

“Absolute Poker usub, et USA peaprokurör jagab seisukohta, mille kohaselt on olulisim USA mängijate raha kohene väljamaksmine ning et Absolute Poker soovib kohtuga koostööd teha. Absolute Pokeri advokaat on alustanud suhtlemist USA peaprokuröriga ning kavatseb jätkata nende arutelude edasiarendamist."

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?