Absolute Pokeri teadaanne seoses Musta Reedega

must reede

Kuigi nii PokerStars kui ka Full Tilt Poker on avaldanud pressiteate nende vastu esitatud süüdistuste kohta, on Absolute Poker seni vaikinud. Ent neljapäeval tegi Absolute avalduse, milles teatab, et USA valitsus on Absolute Pokeri ja UB-ga sõlminud samasuguse kokkuleppe domeeninimede kasutamise osas nagu Full Tilt Pokeri ja PokerStarsigagi. "Sel ajal on Absolute Pokeri esmane prioriteet oma ja UB mängijatele raha väljamaksmine. Arvestades aga kaugeleulatuvate tagajärgedega, mida USA peaprokuröri tegevus kogu pokkerikogukonnale kaasa toob, usub Absolute Poker, et vastutustundlik on enne mis tahes tegevust vaadata üle asjaomase kohtu hagid."

“Absolute Poker usub, et USA peaprokurör jagab seisukohta, mille kohaselt on olulisim USA mängijate raha kohene väljamaksmine ning et Absolute Poker soovib kohtuga koostööd teha. Absolute Pokeri advokaat on alustanud suhtlemist USA peaprokuröriga ning kavatseb jätkata nende arutelude edasiarendamist."

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories