Betfair Poker Live! põhiturniiri võit jäeti Eestisse!

Tõnu Soodla

Pühapäeva hilisõhtul selgus Tallinnas 15. aprillil alanud Betfair Poker Live! 2011 põhiturniiri võitja, kelleks tuli 122 mängija konkurentsis eestlane Tõnu Soodla.

Eesti pokkeriringkondades (veel) vähetuntud Soodla jõudis finaallauda suuruselt teise stäkiga. Lisaks temale kindlustasid endale koha üheksa parema hulgas ka kogenud Eesti tippmängijad Henri Käsper ja Imre Leibold. Taas! Väärib mainimist, et mõlemad mehed on näidanud sel aastal Eesti suurturniiridel lausa harukordselt edukat mängu: Eesti meistrivõistlustel napsas Henri kaks meistrikulda ja Imre ühe võidu + fun-turniiri esikoha. Eesti pokkerikarikal olid mõlemad ässad taas finaallauas - Imre võttis võidu ning Henri neljanda koha. Kahe peale on nad teeninud live-turniiridel üle 700 tuhande dollari, olles Eesti rahalises edetabelis vastavalt esimene ja kolmas.

Turniiri viimane päev ei olnud Henrile ja Imrele kahjuks edukas - ükski flip ei õnnestunud ning lõpetada tuli vastavalt viienda ja seitsmenda kohaga. Õnneks näitas aga Tõnu suurepärast pokkerit ning jõudis heads-up finaali soomlase Seppo Jokisalo vastu. Sarnaselt paljudele suurturniiridele tegid mehed omavahel diili, jagades võidurahad võrdselt ning lükkasid seejärel pimedalt nuppe. Ka see ettevõtmine osutus meie mehe jaoks edukaks - oma 63-ga õnnestus tal vastase AQ vastu paar riverdada ning karikas koju jätta. Kokku tuli rahadesse 10 mängijat, mullimeheks jäi staažikas Eesti pokkerimängija Arvi Meeksa.

Võrreldes eelmise aastaga oli meie mängijate esinemine Betfairi pokkeriturnee Tallinna etapil oluliselt edukam. Siis õnnestus vaid ühel Eesti mängijal jõuda finaallauda (Dmitri Gerasimovitš sai kolmanda koha) ning lisaks temale veel ühel rahadesse. Sel korral seevastu õnnestus hankida esimene, viies ja seitsmes koht, mis on väga tubli saavutus. Kuigi üldine osalejate arv oli 2011. aastal mõnevõrra väiksem, lõi turniiril kaasa tervelt 33 meie mängijat ehk pisut enam kui iga neljas. Tuntud Eesti mängijatest osalesid Betfair Poker Live! põhiturniiril teiste hulgas näiteks Aleksandr Kuperman, Janar Kiivramees, Katri Käsper, Priit Türner, Tõnu Kõiv, Vallo Maidla, Mauri Dorbek ja Paavo Korkka.

Betfair Poker Live! Tallinn 2011 põhiturniir (€550 No Limit Holdem)
Lõppjärjestus ja auhinnarahad (EUR):
1. Tõnu Soodla - 13075*
2. Seppo Jokisalo - 13075*
3. Jorg Perleberg - 7158
4. Ola Brandborn - 5225
5. Henri Käsper - 3501
6. Teemu Kankkunen - 2821
7. Imre Leibold - 2195
8. Mikko Pisto - 1933
9. Marek Boczkowski - 1724
*Esikoha auhinnaraha oli 15963 ja teisel 10188 eurot. Diiliga jagati rahad võrdselt.

Tähtsamatest sündmustest ning finaalpäeva kätest saate lugeda meie foorumi vastavas alateemas.

Betfair Poker Live! 2011 üheksa finalisti hulgas oli kolm eestlast
Betfair Poker Live! 2011 üheksa finalisti hulgas oli kolm eestlast

Betfairi pokkerituba kuulub samanimelisele maailma suurimale kihlveokontorile, mille aktsia on noteeritud Londoni börsil. Liitu Betfairi pokkeritoaga läbi PokerNewsi linkide ning saa osa kuni $2500 deposiitboonusest, uutele mängijatele mõeldud $2500 freerollist ning kuni 40% suurusest cashbackist. Mängijate tase on Betfairis üks kehvemaid internetis!

* Fotod - Betfair Poker live-blogi.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories