Kolmapäeva öö oli Full Tiltis üliaktiivne

raha

Kolmandal järjestikusel ööl on Ilari “Ziigmund” Sahamies Full Tilt pokkeritoas aktiivselt mänginud. Ent kolmapäeva öö ei toonud soomlasele paraku midagi head.

Sahamiehe mäng on sel nädalal olnud äärmiselt ebastabiilne - kui ta sai esmaspäeva öösel suure kaotuse osaliseks, siis teispäeva öösel õnnestus tal kaotatud raha tagasi võita. Kolmapäevaöine sessioon viis aga $462 000 suuruse defitsiidini ning nüüd on ta aasta lõikes peaaegu $800 000-ga miinuses.

Ziigmund mängis 1274 kätt $300/$600 6-Max PLO-d, vastasteks olid Patrik Antonius, Gus Hansen, Rui Cao, ronnyr37617, DrugsOrMe ja Ingenious89.

Kui Sahamiehele kujunes too öö vägagi kulukaks, siis teistel kulges see märksa edukamalt. Nii võitis tundmatu šveitslane ronnyr37617 $452k, Patrik Antonius $344k. Viimane ongi Musta Reede järgse aja edukaim pokkerimängija ning teeninud viimase kahe nädalaga üle 1,8 miljoni dollari. Prantsuse mängija Rui Cao suurendas bankrolli $238k võrra.

Vatsukaaluks kandis Ziigmundi järel suuruselt teist kaotust DrugsOrMe $317k-ga, Gus Hansen jäi ilma $200k-st. Hoolimata viimase aja kehvast seisust on Hansen jätkuvalt 2011. aasta parim mängija.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories