Konkurendid lõikavad blokeeritud saitide arvelt suurt kasu

USA süüdistus

Reedel avalikustatud süüdistus juhtivate pokkeriportaalide vastu tõi internetipokkeri turul endaga kaasa nii ülisuuri tõuse kui mõõnu. USA Justiitsministeeriumi teate tagajärjel tõusid Bwin.party aktsiad nädalavahetusega peaaegu 35%. Teisele kohale platseerus Bodog Poker, mille külastatavus tõusis 25%. "Musta reede" sündmused raputavad jätkuvalt netipokkeri maailma sidestruktuure.

Peale Full Tilt Pokeri, Absolute Pokeri, UB.com'i ja PokerStarsi vastu esitatud süüdistusi on kõigi nimetatud saitide külastatavus oluliselt langenud. Nii kukkus Full Tilti rahalaudades osalejate arv peaaegu 50%, kuna CEREUS võrgustikus paiknevad Absolute Poker ja UB.com registreerisid 39% suuruse languse. PokerStarsi rahalaudades vähenes tegevus 30% võrra.

Langus on mõjutanud rahamängu kõrval ka turniire. Näiteks kärbiti Full Tilti FTOPS XX avaturniiri auhinnafondi kolmelt miljonilt dollarilt ühele miljonile, PokerStarsi eilne Sunday Millioni 1,5 miljoni dollari suurune auhinnafond kahanes aga ca $500 000 võrra, jäädes veidi alla miljoni dollari.

Sel ajal, kui USA suurimate pokkerisaitide kannatused aina jätkuvad, läheb konkurentidel seda paremini.

Bodog Poker, kes jätkab teenuste pakkumist USA mängijatele, tõusis peaaegu 25%, talle järgnes Merge Network, mille mängijate arv tõusis reedest pühapäevani 23%.

USA turu ümberkorraldus tõi häid tuuli ka mitte-Ameerika võrgustikesse, mille seast märkimisväärseima tõusu Londoni börsil tegid bwin.party (35%) ja 888 Holdings (15%).

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories