888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Lugejaküsitlus: maailma edevaim pokkerimängija on Hellmuth

Aprillikuises küsitluses palusime PokerNewsi lugejatel valida maailma edevaim pokkerimängija, kelleks osutus ülekaalukalt Phil Hellmuth. 11 WSOP käevõru võitja kogus rohkem hääli kui ülejäänud seitse vastast kokku!

1989. aastal WSOP põhiturniiri võitnud ning Johnny Chan'i kolmanda järjestikuse tiitlivõidu ära rikkunud Hellmuth on pokkerimaailmas laialt tuntud oma väljakutsuva käitumise, üleoleva suhtumise ning edevuse poolest. Jäägu see igaühe otsustada, kas edukast ettevõtjast Hellmuth ongi tegelikult selline või on tegemist puhta show'ga. Siiski annavad 54% häältest tunnistust, et vähemalt väliselt ""jõmpsikale" vastast ei ole.

Ka teise koha saanud Tony G (17%) on suurepäraselt teadlik, et show käib asja juurde ning nii möla lauas, laialdast kõmu tekitavad ettevõtmised ning aktiivne tegevus sotsiaalsetes võrgustikes võimaldavad ennast müüa hoopis efektiivsemalt. Lisaks on tal alati midagi ka Hellmuth'i enda kohta öelda...

Kolmanda koha sai Daniel Negreanu (11%), kelle käitumine on võrreldes eelmise kahega küll mõnevõrra vaoshoitum, kuid kes samuti armastab pokkerimaailma oma tegemistega kursis hoida.

Ülejäänud edevad pokkerihaid (Nguyen, Ulliott, Farha, Hansen ja Matusow) jagasid meie lugejaküsitluses omavahel ülejäänud 18% häältest. Kokku andis oma hinnagu 169 vastajat.

Uue küsitluse ning viktoriiniküsimuse leiate meie avalehelt. Head vastamist!

Mida Sa arvad?