Lugejaküsitlus: maailma edevaim pokkerimängija on Hellmuth

Aprillikuises küsitluses palusime PokerNewsi lugejatel valida maailma edevaim pokkerimängija, kelleks osutus ülekaalukalt Phil Hellmuth. 11 WSOP käevõru võitja kogus rohkem hääli kui ülejäänud seitse vastast kokku!

1989. aastal WSOP põhiturniiri võitnud ning Johnny Chan'i kolmanda järjestikuse tiitlivõidu ära rikkunud Hellmuth on pokkerimaailmas laialt tuntud oma väljakutsuva käitumise, üleoleva suhtumise ning edevuse poolest. Jäägu see igaühe otsustada, kas edukast ettevõtjast Hellmuth ongi tegelikult selline või on tegemist puhta show'ga. Siiski annavad 54% häältest tunnistust, et vähemalt väliselt ""jõmpsikale" vastast ei ole.

Ka teise koha saanud Tony G (17%) on suurepäraselt teadlik, et show käib asja juurde ning nii möla lauas, laialdast kõmu tekitavad ettevõtmised ning aktiivne tegevus sotsiaalsetes võrgustikes võimaldavad ennast müüa hoopis efektiivsemalt. Lisaks on tal alati midagi ka Hellmuth'i enda kohta öelda...

Kolmanda koha sai Daniel Negreanu (11%), kelle käitumine on võrreldes eelmise kahega küll mõnevõrra vaoshoitum, kuid kes samuti armastab pokkerimaailma oma tegemistega kursis hoida.

Ülejäänud edevad pokkerihaid (Nguyen, Ulliott, Farha, Hansen ja Matusow) jagasid meie lugejaküsitluses omavahel ülejäänud 18% häältest. Kokku andis oma hinnagu 169 vastajat.

Uue küsitluse ning viktoriiniküsimuse leiate meie avalehelt. Head vastamist!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories