Lugejaküsitlus: PokerNewsi parim moderaator on "herlio"

Herli Olop

Aprilli alguses palusime meie portaali esilehel toimunud küsitluses valida parim Pokernews Eesti moderaator, kelleks osutus napilt viimaste aastate aktiivseim foorumiliige "herlio" (pildil).

2008. aasta detsembris PokerNewsi foorumiga liitunud Herli Olop on Pokernewsi Turniiripokkeri Klubi tegevjuht, aktiivne ürituste eestvedaja ning hinnatud abimees foorumis. 130-st lugejast pidasid 26% kõige kõvemaks tegijaks just teda; 24% arvasid, et esikoht peaks kuuluma alates saidi käivitamisest selle turunduse, kliendisuhete ja sisuloomega tegelenud "Maheaatomile" ning 23% pooldasid "Klambrit", kellel on hindamatud teened nii foorumi modereerimises, live-ülekannetes kui kõikvõimalike tehniliste küsimuste lahendamises. Ülejäänud 27% häältest jagunesid teiste tegijate vahel.

Tänase päeva seisuga on Pokernewsil kaheksa moderaatorit, kellest kolm on omanikfirma IbusMedia Ltd. esindajad ning viis staažikad foorumlased, aktiivsed postitajad ja/või sisuloojad - "kassike", klamber", "herlio", "wilderhaas" ja "kalakass". PokerNews Eesti avaldab sügavat tänu ja tunnustust kõikidele, kes aitavad meie foorumit modereerida ning meie ettevõtmistes kaasa lüüa, tehes seda oma vabast ajast ning täiesti tasuta. Vähemasti ilma viimase viie kasutajata ei oleks meil sellist lehte nagu praegu!

Kairit "kassike" Leibold - ainuke kuldmedalistist moderaator

Paralleelselt palusime vastata ka väikesele viktoriiniküsimusele: "Milline PokerNewsi moderaator on lõpetanud keskkooli kuldmedaliga?". Kuigi sarnane küsimus oli ka PokerNewsi talvepäevade viktoriinis, oskas õige vastuse anda vaid iga kolmas kasutaja 115-st. Õigesti vastasid need, kes pakkusid selle väärika saavutuseni jõudnuks Tallinna Pääsküla Gümnaasiumi kuuenda lennu kuldmedaliga lõpetanud Kairit Leiboldit.

Kuldmedalit pakuti 18% juhtudest ka Saaremaal keskkooli lõpetanud Marek Kolgile ja 13% arvas, et selleni on jõudnud Tallinna Reaalkooli vilistlane Hannes Namsing. Ülejäänud hääled jagunesid teiste vahel üsna võrdselt, ulatudes neljast kuni kümne protsendini.

Uue küsitluse ning viktoriiniküsimuse leiate meie avalehelt. Head vastamist!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories