Must reede: Pokkerimängijate Alliansi reaktsioon

Poker Players Alliance

Järgmisel kuul jõuame Pokkerimängijate Alliansi tegevdirektori John Pappasi sõnul kriitilisse süüdistusejärgsesse pöördepunkti, mis määrab internetipokkeri tuleviku Ameerika Ühendriikides.

"On kaks võimalust," ütles Pappas. "Esimese puhul ei julge Kongress kõnealust küsimust lahendada. Teisel juhul legaliseerib Kongress selle, mis on miljonite ameeriklaste hobi ja mõnikord elatis. Järgmisel kuul me kas võidame kõik või kaotame täielikult."

Süüdistused võivad litsentsi saamist nii kiirustada, ajendades Kongressi juba käesoleval aastal internetipokkerit reguleerima, kui ka aeglustada.

"Juhul, kui me tahame oma mängu tagasi saada," ütles Pappas, " siis vajavad PPA, PPA liikmed ja pokkeriüldsus tõelist aktiveerimist."

Pappase sõnul saatsid PPA liikmed eelmisel nädalal Kongressile, president Barack Obamale ja peaprokurör Eric Holderile üle 70 000 e-kirja. Ta usub, et pahameeletorm on juba mõju avaldanud ning aidanud kaasa PokerStarsi ja Full Tilti domeeninimede tagasi saamisele ja koostööle saitidega, et ameeriklased saaksid vähemalt oma raha tagasi.

"Lausa enneolematu, kui kiiresti töötab Justiitsministeerium, et leevendada oma avalike suhete õudusunenägu," sõnas Pappas. "Me pole absoluutselt nõus, et pokker on ebaseaduslik," ütles Pappas. "Ei olnud ühtegi ohvrit seni kuni Justiitsministeerium otsustas saidid sulgeda ning seejärel olid ohvriteks juba miljonid ameeriklased, kes mängivad netipokkerit ja ei pääse oma rahale ligi."

Pokkeriga oli kaudselt seotud isegi Barack Obama valimine presidendiks. Kuigi ta ei rääkinud midagi pokkeri seadustamisest, loodeti, et tema administratsioon ei ole nii pokkerivastane kui tema eelkäija oma. Lõppude lõpuks aitas just Obama reguleerida pokkerit Illinoisi osariigi senatis. Kui Associated Press palus tal presidendikampaania alguses nimetada oma peidetud anne, pidas Obama end "üsna hea pokkerimängijaks".

Kuigi Obama ise ei olnud kindlasti süüdistuste taga ega pruukinud eelnevalt nendest isegi teada, toimub rünnak online pokkeri vastu just tema ajal.

"PPA-l on piinlik, et selline asi juhtub niinimetatud "Peapokkerimängija" valitsusajal," ütles Pappas. "Me ei oodanud tema administratsiooni ajal taolist agressiivsust. Oleme tõesti jahmunud, et Obama administratsioon on nüüd veelgi pokkerivastasem administratsioon kui George Bushi oma."

Süüdistused on PPA jaoks problemaatilised. Suur osa PPA rahastamisest pärineb Interaktiivse Hasartmängu Nõukogust ja selle kaks kõige olulisemat liiget ongi PokerStars (Regional Entertainment Enterprises Ltd kaudu) ja Full Tilt Poker (Pocket Kings Ltd. kaudu).

"Jah, PPA toetab internetipokkeri ettevõtteid, kuid PPA ei ole nende organisatsioon," ütles Pappas. "Pokkeri äriühingud toetavad PPA-d, sest meie esindame miljoneid mängivaid ameeriklasi. Nad tahavad toetada organisatsiooni, mis võitleb ameeriklaste õiguste eest seda teha. Jääme alati selles võitluses mängijaid esindama. "

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories