Party nädal: Card Rush on tagasi

card rush

Card Rush naaseb aprillis

Taas käivitub Party pokkeritoas Card Rush kampaania, mille auhindadesse on paigutatud 1,8 miljonit dollarit. Iga teenitud 15 punkti eest saab mängija auhinda sisaldava kaardi ning mida rohkem punkte teenida, seda suurem on auhind - kuni $5000ni rahas ja $20 000 freerolli pääsmeni välja:

Party nädal: Card Rush on tagasi 101

Kampaania ajal leiab aset ka Card Rush ralli. Tegemist on punktiralliga, mille võitja saab $9000 ning 199 järgmist mängijat saavad vastavalt saavutatud kohale rahalist boonust. Edasi antakse 220. kuni 2000. kohani igale kahekümnendale mängijale $50.

Party nädal: Card Rush on tagasi 102

Liitu PartyPokeriga siin.

Viini WPT live ülekandel oli tohutu edu

Eelmisel nädalal Viinis kandis PartyPoker esmakordselt otse üle WPT-d koos taskukaartide näitamisega. Sel oli tohutu edu ning kommentaatorid Jesse May ja Mike Sexton jagasid oma mõtteid video vahendusel:

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories