PokerNews Big Game Interactive'it saatis tohutu edu

PartyPoker Big Game V

Läinud reedel alustas PokerNews oma otseülekannet PartyPoker Big Game V-lt, mis toimus Inglismaal Notinghamis Dusk Till Dawnis. 48 tundi otseülekannet võimaldas huvilistel pidevalt mängu jälgida ning esmakordselt pokkeri ajaloos ka mängu kulgu ise mõjutada.

Mida siis PokerNews Big Game Interactive endaga täpselt kaasa tõi? Süsteem võimaldas show ajal chattida, mängijatega vestelda, osaleda ise eksklusiivsel kampaanial ja mängida freerollidel ning mis peamine, mängijaid välja hääletada. Kõik see kokku tekitas raskusteta kõigi aegade parima pokkeri vaatamise elamuse.

Innovaatiline pokkerimaraton poleks olnud võimalik ilma PartyPokeri ja Matchroom Pokeri abita. Vaatajad võisid näha mängijate taskukaarte, graafikuid ning kuulda Jesse May kommentaare. Lisaks Mayle analüüsisid ja andsid värvikaid kommentaare teisedki kommentaatorid.

PokerNews Big Game Interactive'it saatis tohutu edu 101

Ülekande jooksul ühinesid PokerNewsis live chatiga sajad vaatajad. On väga haruldane, et pokkerihuvilistele antakse võimalus rahamängu või turniiri otseülekannet jälgides chattida. Huvi oli tohutu ning jutuvada ei tahtnud kuidagi lõppeda.

Eile, mängu viimasel tunnil, oli chatis üle 3400 vaataja. Nädalavahetuse jooksul vahetati 10 000 sõnumit. Mõlemad arvud on äärmiselt kõnekad ning tõestavad, et tegemist on live pokkeri tulevikuga.

Teiste seas osalesid 48-tunnisel rahamängul Tony G, Annette Obrestad, Sam Trickett, Luke Schwartz, Dave “Devilfish Ulliott, Sam Trickett ja Mike Matusow. Eriti hakkas chat kihama siis, kui Tony G ise meeletus kolmekordses all-in situatsioonis ohjad enda kätte võttis.

Selles jaotuses avas Kristijonas Andrulis tõstega £150, Rob Yong reraises £700 käes {Q-Hearts}{Q-Spades}. Paar kohta edasi callis Martins Adeniya kaartidega {A-Diamonds}{K-Diamonds} ning järgmine oligi Tony G. Tony teatas, et läheb stackiga £80 000 all in, et katta kõiki teisi jaotuses osalejaid. Lauas tekitas see tõelist huvi ja üllatas kõiki.

Ülejäänud foldisid, kuni kätte jõudis Yongi kord, kes pärast lühiajalist mõtlemist callis all in. Järgmine oli Adeniya, kes samuti paar minutit mõtlemisele kulutas. Tony G seletas ja seletas, oodates Adeniyalt samuti calli. Lõpuks otsustaski noor tõusev täht seda teha ning läks all in £63 000 väärt stackiga. Lauale tuli {9-Hearts}{3-Clubs}{2-Spades}{9-Diamonds}{8-Hearts} ning Tony G ässapaar pidas lõpuni vastu, andes talle tohutu panga.

Tänu sellele ja veel mõnedele võituldele korjas Tony G 48 tunniga kokku kõige suuremarahahunniku. Ta teenis üle £150 000, mis on üsna hämmastav tulemus.

Suurimad võitjad

MängijaKasum
Tony G£150 450
Jennifer Tilly£66 925
JP Kelly£27 775
Robert Williamson III£26 350
Roland De Wolfe£25 675
Kristijonas Andrulis£18 625
Ben Carpenter£16 875
Andy Moseley£12 625

Nagu varem märgitud, korraldas PokerNews koostöös Party pokkeritoaga rahamängu ajal ka paar freerolli. Laupäevasel freerollil osales 1356 ning pühapäevasel koguni 1898 mängijat, mis on absoluutne osalenud mängijate rekord ühel PokerNewsi freerollil.

Pärast kaks ööpäeva kestnud mängu küsis Barry Carter Jesse Maylt, mida too toimunust arvab. May vastas nii:

"See näitab, milline pokker võib olla. Me oleme kümme aastat vaadanud pokkerit ja taskukaarte televisioonist, aga draamat pole olnud. Pokker ei ole pelgalt tehniline mäng ning üle 48 tunni tõsielushowd tekitab tunde nagu oleksid sa ise kohal. Sa ei näe mitte ainult käsi, vaid kõike, millele mäng üles ehitatakse. Ma lihtsalt mõtlen, et seal oli nii palju suurepäraseid lugusid. See annab nii palju energiat selle vaatamiseks. Need kaks päeva olid suurepärased. Ja siis see atmosfäär... Tead ju, et inimesed ütlevad, et pokker ei ole live publiku jaoks suurem asi, kuid see oli. See oli midagi live publikule ja see pokker oli sport."

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories