PokerStars,Full Tilt ja Absolute Poker USA-s tõsises hädas!

Online Poker Indictment

Reedel esitasid USA föderaalvõimud süüdistuse kolme suure pokkeritoa - PokerStars, Full Tilt Poker ja Absolute Poker - loojate vastu, keda peetakse vastutavaks pangapettuses, rahapesus ja illegaalse hasartmängu korraldamises. Kõik eelnimetatud pokkeritoad jätkasid oma teenuste pakkumist USA-s pärast 2006. aastal jõustunud Unlawful Internet Gambling Enforcement Act'i (UIGEA).

Juba on väljastatud orderid 75 pangakonto külmutamiseks, mida pokkeritoad arveldamisel kasutasid. Niisamuti on blokeeritud ligipääs viiele domeenile. Kuritegevuses süüdistatavad on Isai Scheinberg, Raymond Bitar, Scott Tom, Brent Beckley, Nelson Burtnick, Paul Tate, Ryan Lang, Bradley Franzen, Ira Rubin, Chad Elie ja John Campos. Parajasti USA-s viibinud Campos ja Elie on juba arreteeritud ning Franzen saanud kohustuse ilmuda võimude ette 19. aprillil. Koostöös Interpoliga on plaanis ka ülejäänud ettevõtjad, kes viibivad hetkel teistes riikides, kinni nabida.

"Nad teadsid väga hästi, et nende tegevus USA klientide ning pankadega on illegaalne," ütles FBI asedirektorJanice K. Fedarcyk. "Nad valetasid pankadele oma tegeliku tegevuse kohta, olles veendunud, et saavad oma senitöötanud skeeme kasutada. Paraku nad kaotasid."

Pokkeritoad on vastamisi vähemalt kolme miljardi dollarise kahjunõudega. Artikli ilmumise hetkeks on nii PokerStars kui Full Tilt Poker oma rahalauad USA kodanike jaoks sulgenud ning PokerStars kolinud oma tegevuse ümber leheküljele www.pokerstars.eu (pokerstars.com on Ühendriikides blokeeritud). Eestis litsenseeritud maailma suurima pokkeritoa esindajate väitel on garanteeritud turvalisus mängijate rahalistele vahenditele ning ülejäänud maailma pokkerimängijate jaoks ei kaasne USA-s puhkenud kriisiga mingeid muudatusi.

PokerNews Eesti hinnagul on tegemist väga tõsise olukorraga, mis võib tähendada suurt mängijate kadu maailma suurimates pokkeritubades ning tõsiseid süüdistusi internetipokkeri aadressil, millel võivad olla hilisemad mõjud ka Euroopa mängijate jaoks. Me hoiame Teid koostöös Pokernews.com leheküljega värskete uudistega kursis.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories