Soomlaste edu jätkub - Sahamies on tõusuteel

Ilari Sahamies

Tundub, et Ameerika Ühendriikide praegune kõrvalejäämine on esile tõstnud uue juhtiva pokkeririigi - Soome. Kui eile rääkisime Patrik Antoniuse ja Jens "Ingenious89" Kyllöneni edust Full Tilt Pokeri high-stakes rahalaudades, siis täna on põhjust rääkida Ilari "Ziigmund" Sahamiehest.

Tõtt-öelda ei alanud nädal viimasele sugugi roosiliselt - nimelt kaotas Soome proff esmaspäeva öösel tervelt $200k. Nüüd tegi ta kaotuse kuhjaga tasa, olles sel nädalal $275 000-ga plussis. Endine üle poole miljoni dollari suurune kahjum aasta arvestuses kahanes aga $325k-le. Ent Sahamiehe rõõmu ei jaga Gus Hansen, kellelt soomlane eile varahommikul PLO $300/$600 laudades raha ära võttis. Kuigi pangad ei olnud high-stakes mastaabis eriti märkimisväärsed - suurim neist ulatus 592 käe pikkusel sessioonil "vaid" $61 763-ni.

Peaaegu kolme miljoni dollari suurune internetipokkeri kasum on ette näidata veel Jani Vilmunenil (erinevates tubades kokku).

Lisaks soomlastele on edukalt mänginud ka Rui Cao (+$210K), NoPasaran (+$200K) ning "DrugsOrMe" (+$155K).

Kehvemini on läinud norrakal Andreas "skjervoy" Torbergsenil (-$1,11M) ja "FinnishNightmre'l" (-$235K).

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories