USA proffide tulevik: keskendume ärile ja live turniiridele

USA pokkeriproffide tulevik

Kuna Ameerika pokkeriproffidel ei ole võimalik suurematel saitidel mängida, küsis PokerNews kuuelt tippmängijalt - vendadelt Di "Urindanger" Dangilt ja Hac "Trex113" Dangilt, Faraz Jakalt, Shannon Shorrilt, Randal Flowersilt ning Mike "Umpa21" Ziembalt - nende tulevikuplaanide kohta.

Vennad Dangid näisid üsna muretud ning kinnitasid, et ei mõtle eriti tulevikule.

"Ma arvan, et meil läheb hästi. Oleme raha kõrvale pannud, kuid paljud meie sõbrad ei ole ja nemad on mures. Tegelikult tahtsin ma niikuinii pokkeriga lõpetada, nii et see uudis ei tabanud mind nii valusalt kui minu sõpru. Me pole kunagi tahtnud pokkerit igavesti mängida. Kavatsesime kasutada raha millekski suuremaks ja paremaks," sõnas Urindanger. Tema vend Hac lisas, et nüüd on aega keskenduda oma uuele ärile.

Ka Faraz Jaka, kes on osanik ühes edukas California ettevõttes, lubas edaspidi rohkem keskenduda sealsele karjäärile. "Ma ei saa öelda, et ma oleksin väga üllatunud, kuna pokker on alates 2006. aastast olnud üsna tume ala. See on mind alati pisut murelikuks teinud ning seepärast rajasin ma ka oma äri ja läksin kinnisvarasse," selgitas Jaka.

Seevastu hiljuti FTOPS turniiri võitnud ja selle eest $215 000 teeninud Shannon Shorr ja WPT võitja Randal Flowers kavatsevad enam tähelepanu pöörata live karjäärile.

"Kavatsen mängida 2011. aasta lõpuni palju live turniire nagu tavaliselt. Viimasel paaril aastal olen ma netipokkerit mänginud tõenäoliselt ainult ca 50 päeva aastas, nii et ma ei kuulu nende mängijate hulka, keda see muutus tõsiselt mõjutab," ütles Shorr antud intervjuus.

Mike "Umpa21" Ziemba plaanid on aga märksa radikaalsemad. "Olen mõelnud Kanadasse kolimise peale. Ma armastan Las Vegast ega taha tõesti lahkuda. Loodetavasti taipab meie valitsus, kui palju raha võib sisse tuua internetipokkeri legaliseerimine," rääkis Ziemba Pokernewsile.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories