Viktor Blomi SCOOPiks valmistumine kulgeb edukalt

Viktor Blom

Eelmisel nädalal saatis Viktor "Isildur1" Blom'i PokerStarsi Super Tuesdayl mõningane edu ning kolmapäeval jätkus rootslase hea hoog ka PokerStarsi netiturniiridel - ta võitis nimelt $25 000 garanteeritud $109 NL Hold'em rebuy turniiri.

Osalejaid oli kokku 201 ning võidu eest teenis Blom $15 437.

Kui üks finalist küsis, miks Isildur1 mängib praegu multiturniire, vastas mees, et "oma lõbuks" ja lisas, et tahab ühtlasi ka praktiseerida läheneva SCOOPi tarvis (2011 SCOOP kestab ajavahemikus 8.-22. mai, kokku on kavas 38 turniiri ning auhinnafondi paigutatakse garanteeritult 45 miljonit dollarit).

Finaallauda jõudis ka mängija kasutajanimega "JayP-AA", kes kandis PokerStarsi highstakes laudades tohutuid kaotusi, jäädes 24 tunni jooksul ilma $360 000-st.

Artikkel on refereeritud highstakesdb.com'ist.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories