888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Absolute Poker jõudis USA peaprokuröriga kokkuleppele

AP Reaches Deal with DOJ

Absolute Poker ja UB on lõpuks jõudnud USA Justiitsministeeriumiga kokkuleppele.

USA peaprokuröri kantselei andis nõusoleku "anda kõik vajalikud kinnitused, et kolmandad osapooled võiksid töötada Absolute Pokeri USA mängijatele nende rahaliste vahendite tagasimaksmise lihtsustamise nimel."

Lepe saavutati teisipäeval ega sisalda konfiskeeritud domeeninimede tagasisaamist. Absolute Poker ei ole seda ka taotlenud. Leping sisaldab siiski ka jälgimist, et tagada ettevõtte lepingutingimustest kinnipidamine.

Pressiteates öeldakse, et "Absolute Pokeri peamine prioriteet on alati olnud ja jääb selleks ka edaspidi USA mängijate kontojääkide tagastamine. Kahjuks seisab ettevõte ikka veel silmitsi mitmete juriidiliste probleemidega. Jätkame aktiivselt tööd nende küsimuste lahendamistega, mistõttu ei muutu mängijate raha koheselt kättesaadavaks."

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?