Absolute Poker jõudis USA peaprokuröriga kokkuleppele

AP Reaches Deal with DOJ

Absolute Poker ja UB on lõpuks jõudnud USA Justiitsministeeriumiga kokkuleppele.

USA peaprokuröri kantselei andis nõusoleku "anda kõik vajalikud kinnitused, et kolmandad osapooled võiksid töötada Absolute Pokeri USA mängijatele nende rahaliste vahendite tagasimaksmise lihtsustamise nimel."

Lepe saavutati teisipäeval ega sisalda konfiskeeritud domeeninimede tagasisaamist. Absolute Poker ei ole seda ka taotlenud. Leping sisaldab siiski ka jälgimist, et tagada ettevõtte lepingutingimustest kinnipidamine.

Pressiteates öeldakse, et "Absolute Pokeri peamine prioriteet on alati olnud ja jääb selleks ka edaspidi USA mängijate kontojääkide tagastamine. Kahjuks seisab ettevõte ikka veel silmitsi mitmete juriidiliste probleemidega. Jätkame aktiivselt tööd nende küsimuste lahendamistega, mistõttu ei muutu mängijate raha koheselt kättesaadavaks."

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories