Blanca Games: Absolute ja UB lõpetasid proffidega lepingud

ub ja absolute

Blanca Games teatas üheteistkümne USAs resideeruva Absolute Pokeri ja UB professionaali koondamisest. Nendeks on Joe Sebok, Prahlad Friedman, Eric "Basebaldy" Baldwin, Maria Ho, Brandon Cantu, Tiffany Michelle, Scott Ian, "Hollywood" Dave Stann, Adam "Roothlus" Levy, Bryan Devonshire ja Trishelle Cannatella.

Ettevõtte sõnul on kõik üksteist mängijat saanud isikliku teate töösuhte lõpetamisest. Pokkeriprode sponsorlepingute lõpetamine ja töötajate koondamine on osa strateegilistest ümberkorraldustest, mis aitavad firmal kulutusi vähendada ja keskenduda USA-välisele turule.

"See oli Blanca juhtkonna jaoks raske otsus ja me oleme väga pettunud, et pidime katkestama sidemed oma sponsoreeritud proffidega. Ettevõte on aastate jooksul kogunud noori, erakordselt andekaid pokkerispetsialiste, kes on uhkusega kandnud selle logosid. Oleme tõeliselt kurvad, et pidime asjaolude sunnil astuma sellise sammu ja vabandame, et ei saa enam professionaale toetada. Me täname neid lojaalsuse ja kannatlikkuse eest, mida nad viimasel paaril nädalal üles näitasid. Me austame ja imetleme neid nende paljude saavutuste eest nii pokkeritubades kui väljaspool neid ja oleme alati tänulikud nende väärtusliku panuse eest."

Vastavalt pressiteatele jätkab ettevõte endiselt läbirääkimisi USA peaprokuröriga, et jõuda kokkuleppele USA justiitsministeeriumiga USA mängijatele raha tagastamise lihtsustamiseks.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories