FTOPS XX edetabeli võitis Mizzi

Sorel Mizzi

Kuigi USA mängijad pidid populaarse Full Tilt Pokeri 20. FTOPSi vahele jätma, ei kulgenud see päris ilma staarideta; tegelikult kerkis Kanadast pärit pokkerimängija Sorel "Imper1um" Mizzi FTOPS XX edetabeli tippu juba selle nädala alguses, olles rahadesse jõudnud tervelt seitsmeteistkümnel seeria 45 turniirist ning teenides 1365 punkti. Auhinnaks võitis Mizzi pääsmed kõikidele FTOP XXI turniiridele, paketi väärtuses $14 000 ning lisaks avatari.

Ühes intervjuus Taani pokkeriuudiste saidile Pokernyhederne kirjeldas Mizzi oma suurt võitu:

"Ma ei kavatsenud mängida nii paljudel FTOPS turniiridel, kuid pärast seda, kui mul mõnedel esimestel turniiridel hästi läks, otsustasin ma edetabeli tippu jõuda. Ma sain teada, et võiksin võita $14 000 paketi ja avatari ning kuna ma olin juba varem niikuinii plaaninud maksta miljon FPP-d avatari ostmiseks, otsustasin ma proovida võita."

"Ma tunnen nagu oleks võitmine kergemaks muutunud. On tunne, nagu makstaks mulle minu panuste eest rohkem ja ma saan teha keerukamaid bluffe. See on nagu pokkeri mängimine kaks, kolm aastat tagasi.” Edasi ütles ta: “Nii et minu jaoks on sel nii plusse kui miinuseid, et ameeriklasi enam siin ei ole. Ühelt poolt on tase nõrgem, kuid teiselt poolt pole ka auhinnafondid enam nii suurepärased kui nad olid. Aga jah, ma ütleksin, et minu äsjane edu võib olla osaliselt tingitud asjaolust, et ameeriklased on läinud."

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories