Nädal Partys: WPT otsestriim, Mike Sextoni nõuanded ja muud

WPT Live Stream

Hispaania WPT meistrivõistluste otseülekanne

Kahele eelnevale edukalt läbi viidud ülekandele lisandub PartyPokeris peatselt kolmaski otsestriim - Hispaania WPT meistrivõistlused, mida saab jälgida PartyPoker Blogis. Finaallaud toimub pühapäeval, 29. mail kell 16:00 ning näha saab nii mängijate taskukaarte kui ka kuulda Jesse May kommentaare. Pane finaallaud kalendrisse kirja ja jälgi nädalavahetusel PartyPoker Blogis mängu!

Mike Sextoni soovitused WSOP-le pürgijatele

WSOP patrioot Mike Sexton on alati olnud põhiturniiri kvalifikatsioonide suur pooldaja ning PartyPoker Blogisse pandi just vahetult enne Party kvalifikatsioone uuesti üles video, kus Mike annab oma parimat nõu 2010 kvalifikatsioonide jaoks.

Pisut meelelahutust

Sotsiaalmeediaga rahulolematu Party pokkeritoa profimängija Tony G lasi oma alluvatel riputada YouTube'i paar videot, millest ühes on kokku viidud Harry Potteri teisik David Vamplew ja Tony G teisik John Eames

ning teises esineb tema lemmik laulvate pokkeritähtede seast Mad Marvin Rettenmaier, kes laulab serenaadi WPT õhtujuhile Tatjana Pasalicile. Laulu nimi on "Set Those Puppies Free".

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories