888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Tony G kutsub Ledereri ja Iveyt raadio kaudu appi

  • Kertu P.Kertu P.
tony g

Tony G kritiseerib Howard Ledereri ja Phil Iveyt, kes tema meelest peaksid rohkem vaeva nägema selle nimel, et tagada Full Tilt pokkeritoas mängijatele rahalised väljamaksed.

PartyPokeri proff ja pokkerikuulsus Tony G kasutas esinemist Hardcore Poker Show saates, et kutsuda Full Tilt Pokerit, eriti aga Howard Ledereri ja Phil Iveyt, rääkima väljamaksete võimalikkusest saidilt.

Tony G, kes on ühtlasi ka PokerNews.com'i omanik, esines shows külalisena ning kasutas kohe juhust, et väljendada rahulolematust Full Tilt Pokeri ja saidi USA mängijate kohtlemise üle.

"Minu arvates pidigi see juhtuma," ütles Tony G, viidates 15. aprilli sündmustele.

"Puudus õiguslik olukord, keegi midagi kindlalt ei teadnud, ning nüüd nad teevad," lisas ta.

Tony selgitas, et tema PokerNews.com sait on teinud kõik oma volituste piires, et aidata paljusid Ameerika mängijaid, kelle raha on Full Tilt Pokeri ja PokerStarsi kontodel külmutatud, kuid seni on edasisteks väljamakseteks lubadusi andnud ainult PokerStars.

"Oleme valmis mängijaid välja aitama ning me oleme kontakteerunud PokerStarsiga, ent näib, et neil on endagagi probleeme. Meil on olnud kontakte ka Full Tilt Pokeriga ning mina arvan, et nad peavad kõigile ära rääkima, kus on raha ja maksma inimestele tagasi. Seis on just praegu tõeliselt kriitiline," jätkas ta.

"Kui kogu Full Tilt tiim saaks kasvõi natukenegi sellest rahast tagasi organiseerida, siis ma arvan, et sellest oleks suur abi. Nagu ma aru saan, on umbes $100 miljonit Full Tilti raha külmutatud," ütles ta, rõhutades, et näeb protsessis Full Tilti profimeeskonnal suurt vastutust.

"Ma arvan, et niisugused inimesed nagu Howard (Lederer) ja Phil Ivey peaksid ette astuma ning kindlustama, et raha saaks inimestele tagasi makstud. Nad võiksid asuda väga kindlale seisukohale. Team Full Tilt peab olukorda intensiivistama."

Läinud nädalal lubas PokerStars vabastada kõikide Ameerika mängijate vahendid. Full Tilt Poker on küll kinnitanud, et teeb sama, kuid hetkel need veel reeglipäraselt ei toimi.

Täpsemalt loe kõigest www.poker.org.

VEEL LUGUSID

Seotud mängijad

Mida Sa arvad?