Tony G kutsub Ledereri ja Iveyt raadio kaudu appi

tony g

Tony G kritiseerib Howard Ledereri ja Phil Iveyt, kes tema meelest peaksid rohkem vaeva nägema selle nimel, et tagada Full Tilt pokkeritoas mängijatele rahalised väljamaksed.

PartyPokeri proff ja pokkerikuulsus Tony G kasutas esinemist Hardcore Poker Show saates, et kutsuda Full Tilt Pokerit, eriti aga Howard Ledereri ja Phil Iveyt, rääkima väljamaksete võimalikkusest saidilt.

Tony G, kes on ühtlasi ka PokerNews.com'i omanik, esines shows külalisena ning kasutas kohe juhust, et väljendada rahulolematust Full Tilt Pokeri ja saidi USA mängijate kohtlemise üle.

"Minu arvates pidigi see juhtuma," ütles Tony G, viidates 15. aprilli sündmustele.

"Puudus õiguslik olukord, keegi midagi kindlalt ei teadnud, ning nüüd nad teevad," lisas ta.

Tony selgitas, et tema PokerNews.com sait on teinud kõik oma volituste piires, et aidata paljusid Ameerika mängijaid, kelle raha on Full Tilt Pokeri ja PokerStarsi kontodel külmutatud, kuid seni on edasisteks väljamakseteks lubadusi andnud ainult PokerStars.

"Oleme valmis mängijaid välja aitama ning me oleme kontakteerunud PokerStarsiga, ent näib, et neil on endagagi probleeme. Meil on olnud kontakte ka Full Tilt Pokeriga ning mina arvan, et nad peavad kõigile ära rääkima, kus on raha ja maksma inimestele tagasi. Seis on just praegu tõeliselt kriitiline," jätkas ta.

"Kui kogu Full Tilt tiim saaks kasvõi natukenegi sellest rahast tagasi organiseerida, siis ma arvan, et sellest oleks suur abi. Nagu ma aru saan, on umbes $100 miljonit Full Tilti raha külmutatud," ütles ta, rõhutades, et näeb protsessis Full Tilti profimeeskonnal suurt vastutust.

"Ma arvan, et niisugused inimesed nagu Howard (Lederer) ja Phil Ivey peaksid ette astuma ning kindlustama, et raha saaks inimestele tagasi makstud. Nad võiksid asuda väga kindlale seisukohale. Team Full Tilt peab olukorda intensiivistama."

Läinud nädalal lubas PokerStars vabastada kõikide Ameerika mängijate vahendid. Full Tilt Poker on küll kinnitanud, et teeb sama, kuid hetkel need veel reeglipäraselt ei toimi.

Täpsemalt loe kõigest www.poker.org.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories