Jälgi Triobet Openit Pokernewsi vahendusel!

triobet open live

Juba sellel reedel algab Saku Suurhallis Eesti turniiripokkeri kümnendat aastapäeva tähistav tõeline megaturniir Triobet Open, millel osaleb üle tuhande pokkerimängija.

Kuna tegemist on vähimagi kahtluseta vähemalt Eesti pokkeriajaloo ühe tähtsaima ettevõtmisega, on üritusel kohal ka PokerNewsi live-reportaaži tiim, et vahendada toimuvaid sündmusi nendele pokkerihuvilistele, kes ise Saku Suurhallis kaasa ei mängi, kuid tunnevad sellegipoolest ürituse vastu suurt huvi. Live-ülekande läbiviimist toetab rahaliselt Triobeti pokkerituba.

"Huvi Eestis toimuvate pokkeriturniiride jälgimise vastu on piisav, et vastavalt võimalustele üritada neist tähtsamaid üle kanda, "ütles PokerNewsi esindaja Hannes Namsing. "Kui igakuiseid Triobet Live ja OOPS Live turniire jälgib keskmiselt 500-1000 erinevat külastajat, siis aprillis Pärnus toimunud PokerStars.ee Eesti Pokkerikarikat vaatas pea 3000 ning jaanuaris peetud Eesti meistrivõistlusi lausa üle kümne tuhande inimese."

Tavapäraselt valmib Triobet Openi reportaaž live-blogi formaadis, kus üritame anda edasi üritusel toimuva melu ning heidame pilgu tuntuimatele mängijatele ning huvitavamatele jaotustele. Lisaks katsume edastada iga päeva lõppedes ka mängijate chipcountid ning turniiri viimasel päeval teha seda jooksvalt. Mõistagi ei puudu ka fotod turniirialalt ning teistelt Triobet Openiga seotud üritustelt. Turniirimuljeid on vahendamas teada-tuntud meeskond pokkerientusiastide Silver "vsiu100" Simulaski ja Herli Olopi juhtimisel.

Triobet Open on alates reedest jälgitav PokerNewsi lehel aadressil https://ee.pokernews.com/live-reporting/triobet-open-2011/. Ootame kõiki huvilisi vaatama!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories