Netipokker jätkuvalt languses, Full Tilti külastatavus tõusis

netipokker

Pokkeritubade külastatavus jätkab langustrendi. PokerScouti andmeil vähenes internetipokkeri aktiivsus läinud nädalal 1,1%, seejuures täheldati kaotusi seitsmel esikümne saidil. Üks sait, mille vastavad numbrid suurenesid, oli Full Tilt, mille külastatavus tõusis möödunud nädalal 9%.

Mustast Reedest on möödas peaaegu kolm kuud. Sellest ajast peale on enim kaotanud Cereus võrgustik, mille külastatavus langes koguni 95%. Järgmine on Full Tilt pokkerituba 48%-ga ning seejärel PokerStars 35%-ga.

Viimasel neljal nädalal on esinelik - (1) PokerStars, (2) Full Tilt Poker, (3) PartyPoker ja (4) iPoker - kõik suutnud oma positsioone hoida.

Kuna Must Reede puudutab eeskätt USAd, siis näitab PokerScouti indikaator ülemaailmset külastatavuse vähenemist võrreldes eelmise aastaga kõigest 12% võrra. Tuleb ka arvestada, et aprillisündmustest lõikasid suurt kasu Merge Gaming Network, 888poker ja Bodog, kes võrreldes aastataguste numbritega nägid vastavalt 111-, 90- ja 34-protsendilist kasvu.

Täpsem ülevaade netipokkeri numbritest on üleval PokerScout.com'i veebilehel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories