888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Netipokker jätkuvalt languses, Full Tilti külastatavus tõusis

netipokker

Pokkeritubade külastatavus jätkab langustrendi. PokerScouti andmeil vähenes internetipokkeri aktiivsus läinud nädalal 1,1%, seejuures täheldati kaotusi seitsmel esikümne saidil. Üks sait, mille vastavad numbrid suurenesid, oli Full Tilt, mille külastatavus tõusis möödunud nädalal 9%.

Mustast Reedest on möödas peaaegu kolm kuud. Sellest ajast peale on enim kaotanud Cereus võrgustik, mille külastatavus langes koguni 95%. Järgmine on Full Tilt pokkerituba 48%-ga ning seejärel PokerStars 35%-ga.

Viimasel neljal nädalal on esinelik - (1) PokerStars, (2) Full Tilt Poker, (3) PartyPoker ja (4) iPoker - kõik suutnud oma positsioone hoida.

Kuna Must Reede puudutab eeskätt USAd, siis näitab PokerScouti indikaator ülemaailmset külastatavuse vähenemist võrreldes eelmise aastaga kõigest 12% võrra. Tuleb ka arvestada, et aprillisündmustest lõikasid suurt kasu Merge Gaming Network, 888poker ja Bodog, kes võrreldes aastataguste numbritega nägid vastavalt 111-, 90- ja 34-protsendilist kasvu.

Täpsem ülevaade netipokkeri numbritest on üleval PokerScout.com'i veebilehel.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?