Nüüdsest on netipokker keelatud ka Poolas

netipokkeri keeld poolas

Netipokkeri halvad päevad jätkuvad. Järgmine riik, kes selle keelustas, ei asu meist kuigi kaugel - tegemist on Poolaga.

Webhosting.pl teatel kirjutas Poola president Bronislaw Komorowski alla seadusele, mis muudab internetipokkeri kui õnnemängu riigis ebaseaduslikuks. Nimelt keelatakse Poolas mängutüübid, mida liigitatakse "raskeiks hasartmängudeks" ning mis võivad tekitada sõltuvust ja võimaldada pettusi.

Paraku liigitub pokker seda tüüpi mängude alla, välja arvatud turniiri formaat. Kohus leidis, et "pokker on hasartmäng, mis baseerub juhuslikkuse elemendile (käe kaardid)" ning "on mäng, mis tekitab sõltuvust otsese osaluse ja otsuste laadi tõttu."

Lisateavet Poola netipokkeri saatuse kohta leiad Webhosting.pl-s (Tõlgitud inglisekeelne versioon.).

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories