888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Paf korraldab pokkeriturniire inimkaubanduse vastu

Paf

Ahvenamaa õnnemängufirmal Pafil on pikaajaline traditsioon annetada raha headele eesmärkidele. Üheskoos Emmausega viiakse läbi pokkeriturniiride sari, mis toimub kuue kuu jooksul igal esmaspäeval.

Paf ja mängijad annetavad poole võidufondist inimkaubanduse ohvriteks langenud naiste tugikeskusele Leedus. Tagatakse Paf vähemalt 5000 dollari suuruse annetus, mida loodetavasti õnnestub märgatavalt suurendada. Ahvenamaal asuv Emmause grupp, kes juba praegu töötab Vilniuses asuvas keskuses, kannab hoolt selle eest, et raha abivajajateni jõuaks.

"Oleme märganud, et paljud Pafi Ahvenamaa kliendid hindavad meie heategevustööd ning soovivad selles valdkonnas meiega koostööd arendada. Kui üks pokkerimängija selle ettepanekuga meie poole pöördus, reageerisime sellele kohe. Seejärel soovitas Emmaus kasutada raha ühe meie aja rängimate kuritegude – inimkaubanduse ja seksiorjuse – vastu võitlemiseks. Usume sellesse partnerlusse ja loodame, et seda teevad ka meie kliendid ning osalevad pokkeriturniiril. Üheskoos pokkerit mängides saame muuta inimkaubitsejate ohvriks langenud naiste elu paremaks," ütles Pafi pressiesindaja Anders Sims.

Ahvenamaal asuv Emmause grupp, kes juba praegu töötab Vilniuses asuvas keskuses, kannab hoolt selle eest, et raha abivajajateni jõuaks.

Raha jõuab otse abivajajateni – vahendajatele ei lähe midagi. Selline partnerlus on uus viis aktuaalsetele probleemidele tähelepanu juhtimiseks. Pafi abiga saame leevendada tagajärgi ning takistada inimkaubandust ja seksiorjuse levikut," rääkis Emmaus Ålandi direktor Robert Jansson.

Raha kasutatakse Vilniusse uue varjupaiga ja rehabilitatsioonikeskuse ehitamiseks, kuhu inikaubanduse ja seksiorjuse ohvrid saaksid pöörduda.

Robert Janssoni sõnul polegi niivõrd oluline raha, kuivõrd tähelepanu, mida pokkeriturniir sellele probleemile juhtida aitab. "Emmauses näeme me alati vaeva, et leida ja parandada probleemi põhjuseid. Seksiorjuse puhul on selleks nõudmise, turu olemasolu. See, et on olemas inimesed, kes ostavad ja kasutavad teisi inimesi ära. Seepärast on informeerimine ja arvamuste kujundamine samuti oluline. Koostöö Pafiga annab meile võimaluse jõuda oma sõnumiga märksa laiema sihtrühmani. Niisiis on pokkeriturniiril mitmeid eeliseid, mis aitavad meil ühiskonda paremaks muuta," ütleb ta.

Turniirid algavad veebilehel www.paf.com 30. mail kell 21.00 ja kestavad oktoobri viimase esmaspäevani. Ühel turniiril osalemise tasu on 22 dollarit. Pool sellest (11 dollarit) läheb auhinnafondi ning teine pool annetatakse otse Emmausele, kes edastab raha Vilniuse keskusele. Paf muudab omalt poolt iga turniiri põnevamaks, lisades mängu 320-dollarilise Paf Live Event Qualifier Ticket’i.

Korjanduse initsiatiiv pärineb 2010. aasta Paf Poker Challenge'i võitjalt Michael "McMunken" Grafilt, kes isiklikult annetab esimese turniiri 320-dollarilise pileti!

Paf on Eestis litsentseeritud operaator, mis annab Eesti mängijatele legaalse mänguvõimaluse nii Ongame kui IPN võrgustikus. Tutvu pokkeritoa ülevaatega ning ava konto läbi PokerNewsi!

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?