Sami Kelopuro jäi PLO meistrivõistlustel Ben Lambile alla

Ben Lamb

Viimased neli mängijat istusid esmaspäeval taas 2011 WSOP $10 000 Pot-Limit Omaha meistrivõistluste finaallauda, et selgitada, kes on parim. Need olid chipliider Ben Lamb ning John Shipley, Sami Kelopuro ja Christopher King. Lamb korjas välja Kingi, kes jäi neljandaks ning meie põhjanaaber Kelopuro elimineeris Shipley kolmandal kohal. Algas heads-up mäng.

Lamb juhtis heads-upi alguses 6,6 miljoni mängumärgiga Kelopuro 4,1 miljoni ees. Ent soomlane ei andnud alla. Kuigi vahepeal õnnestus ka Kelopurol ohjad enda kätte haarata, suutis Lamb finaalkäeks oma juhtpositsiooni ikkagi tagasi võita. Otsustavas käes tõstis Kelopuro preflopis 240 000-le, mille Lamb callis. Flop tuli maha {A-Spades}{9-Hearts}{3-Diamonds}. Lamb check-callis 275 000 suuruse panuse ning turn tõi {Q-Spades}. Lamb checkis jälle, kuid Kelopuro panustas 675 000. Nüüd tegi Lamb pangasuuruse tõste, mille peale lükkas Kelopuro kõik oma nupud - viis miljonit - sisse. Lamb callis ja näitas {6-Spades}{5-Hearts}{4-Spades}{2-Diamonds}, mis andsid talle masti- ja rattatõmbed. Kelopuro pööras ümber {A-Clubs}{Q-Clubs}{K-Diamonds}{7-Diamonds} top kahe paariga. Hetkeks näis, et Kelopuro võtab taas sisse chipliidri positsiooni, ent paraku otsustas riveris langenud {5-Diamonds} turniiri võitja - Lambi ratas tõi käevõru viimasele.

Kümne päeva eest lõpetas Ben Lamb $3000 Pot-Limit Omaha turniiri teisena. Seekord läks tal pisut paremini ning ta viis $10 000 Pot-Limit Omaha meistrivõistlustel koju käevõru ja esikoha auhinna $814 436.

Kui soovid täpsemalt teada, kuidas Lamb käevõruni jõudis, vaata meie live blogi ülekannet.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories