Sten Kramer cashis Unibet Openil

Papakramer

Ajakirja Cardplayer Eesti tegevtoimetajast pokkerientusiast Sten Kramer a.k.a. Papakramer (pildil) jõudis ainsa eestlasena Unibet Open Barcelona põhiturniiril cashini.

Esimese päeva 23000 nööbiga (algstäkk 15000) lõpetanud Stenil õnnestus saada teisel päeval mitmeid olulisi duubleid, tõusta oma stäkiga keskmike hulka ning mull edukalt üle elada. Saanud pärast seda oma žetoonidele olulist lisa (PFAI AK vs. A8), avastas "Papa" oma käest pocket kuningad, millega nuppe lükkas. Paraku olid just sel korral vastas ässad ning midagi "välja imeda" ei õnnestunud. 24. koha eest pudenes 3400 eurot auhinnaraha.

Barcelonas mängis 387 võistleja seas ka mitmeid teisi eestlasi - perekond Käsperid, Vallo Maidla ning Imre Leibold, kes oli just teatanud profilepingu lõpetamisest Unibeti pokkeritoaga. Nendest suutis põhiturniiri esimese päeva elada üle vaid Katri Käsper. Paraku langes Eesti läbi aegade üks edukamaid naismängijaid konkurentsist juba teise päeva esimesel levelil.

Põhiturniiri võitja selgub täna. Finaallauda läheb suurima stäkiga Daniel Reijmer; maailmakuulsaid pokkerimängijad seal kahjuks ei ole.

Runnar tegi seda jälle!

Väga heast küljest näitas ennast Hispaanias tõeline "side-event proff" Runnar Lindepuu, kes oli mäletatavasti esimene eestlasest EPT kõrvalturniiri võitja. Nüüd õnnestus tal saavutada ka Unibet Openi kõrvalturniiri võit 120-eurose sisseostuga turboturniiril, mis tõi sisse 3150 eurot. Artikli ilmumise ajaks oli teada ka Runnari jõudmine kena stäkiga teise PLO kõrvalturniiri finaallauda.

Eestlaste tegemisi Barcelonas saab jälgida meie pokkerifoorumis.

*Foto autor Tambet "Klamber" Kask

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories