Triobet Open jõuab täna õhtul teleekraanile

Martin Müürsepp

17-19. juunil toimus Tallinnas Saku Suurhallis Triobet Open megaturniir, millega tähistati Eesti turniiripokkeri kümnendat aastapäeva. Sündmusest teeb staariderohke ja meeleoluka kokkuvõtte täna kell 23.20 Kanal2 ekraanile jõudev erisaade.

Erinevalt tavalistest suurturniiridest, mida ümbritsevad tugevad mängijad, karm konkurents ning suured auhinnarahad, oli Triobet Open omapärane kombinatsioon sportlikust pokkerist, laiaulatuslikust kodumängust ning puhtast meelelahutusest, mille eesmärgiks oli pakkuda osalemisrõõmu igaühele.

Kokku osales turniiril üle 1000 mängija ning tegemist oli tõeliselt kireva seltskonnaga. Kõige noorem osaleja istus lauda oma 21. sünnipäeval, kõige vanemal oli seevastu täitunud juba 70 eluaastat. Seitse mängijat kümnest olid eestlased, kuid kohal oli ka tublisti lätlasi ja leedukaid, Soome ja Poola mängijaid. Turniirile registreerus 92 ning osales reaalselt 69 naismängijat. Kaheksa neist jõudsid rahadesse ja kaks viimase päevani, mis andis tunnistust naiste pokkeri jätkuvast arengust. Mängijate keskmine vanus oli 29 eluaastat.

Võistlustel olid kohal nii tuntud pokkeriässad kui ka staarid teistelt elualadelt. Turniirist võtsid lisaks tuntud pokkerihaidele osa tantsutähed Mairold Millert ja Liina Vahter, korvpallurid Martin Müürsepp (pildil) ja Tarmo Kikerpill, poliitik Rainer Vakra, rate.ee looja Andrei Korobeinik, korvpallitreenerid Aivar Kuusmaa ja Indrek Visnapuu. Viimastest pälvis parima tulemuse Tartu Ülikool Rocki peatreener Indrek Visnapuu, kes saavutas auhinnalise 68. koha.

Aasta külastajate arvu rekordi püstitas ka Hollywoodi ööklubi, kus toimus turniiri ametlik afterparty – pidutsema oli tulnud enam kui 1100 inimest. Meeleolukal sündmusel astusid üles trummiduo Apple Cherry Punch, laulja Tanja Mihhailova, kaunid tantsutüdrukud ja paljud teised.

Kõike seda vahendab täna õhtul kell 23.20 Kanal2 eetrisse jõudev erisaade pealkirjaga „Kolossaalne pokkerifestival Tallinnas“.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories