WSOP 13 päev: Steury võitis $1,500 H.O.R.S.E.

Aaron Steury

WSOP 13. päeval mängiti välja üks tiitel, mille võitja selgitati $1,500 H.O.R.S.E. turniiril. 17 mängija osavõtul alanud viimasel päeval näitas kõige paremat mängu Aaron Steury (pildil keskel).

Event #17: $1,500 H.O.R.S.E.

Finaallaua mullimeheks jäi nimekas Victor Ramdin, kes lükkas oma viimased nööbid mängu kahe paari ja nadi low-tõmbega Omaha Hi-Lo mängus, mille Jonathan Tamayo callis ära kolmiku ja nut low tõmbega. River seisu ei muutunud.

Finaallaua alguses juhtis mängu Adam Friedman, kes ei suutunud siiski enamat kolmandast kohast. Viimased nupud kaotas ta nadi 3-7ga Texas Holdemis Michael Chow pocket soldatite vastu. Heads-upi alguses oli aga pikalt ees juba Aaron Steury (3.5 miljonit Chow 835,000 vastu) ning võitu ta käest ei andnud. Tiitlivõiduga kaasnes 289 283 dollarit.

Finaallaua actionit saate jälgida meie live-ülekandes.

Event #20: $1,000 No-Limit Hold'em

Turnirii alustas rekordiline hulk mängijaid - 3,175. "Lotot" oli tulnud mängima ka rida tuntud pokkeristaare nagu Matt Jarvis, Galen Hall, Faraz Jaka, Marco Traniello, Liv Boeree, David Sklansky, John Phan, JJ Liu, Shaun Deeb ja Scott Montgomery. Enamikul neist siiski pikka pidu ei olnud.

Event #21: $10,000 Seven Card Stud Championship

Turniiri alustas 126 mängijat, kellest tuntuimad Freddie Ellis, Ted Forrest, John Cernuto, Erik Seidel, Bill Munley, Jeff Lisandro, Mike Sexton, Steve Zolotow, Eli Elezra, Al "Sugar Bear" Barbieri, Daniel Negreanu ja Jennifer Harman.

Mängu jätkavad 91 parimat ning esikümne hulgas on nii Sexton, Harman kui Zolotow.

Päeva video

Et kuuldused Sam Grizzle surmast on tugevasti liialdatud, näitas intrevjuu, kus ta põhjendas oma osalemist $2,500 Limit Hold'em Six Max turniiril ning seletas, miks Shannon Shorr näeb tema hinnangul välja nagu nohik.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories