888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Alderney Hasartmängukontrolli Komisjoni istung lükati edasi

Alderney Hasartmängukontrolli Komisjoni istung lükati edasi 0001

Alderney Hasartmängukontrolli Komisjoni (AGCC) istung Full Tilt Poker'i küsimuses algas Full Tilt Pokeri esindaja Martin Heslop'i eel-taotlusega, vaadata istungi edasilükkamise taotlus läbi privaatselt ning põhitaotlusekss oligi siis komisjoni istungi edasilükkamine.
Põhjendusena toodi välja ärihuvide kaitse ning see, et avalik arutelu selles küsimuses võib mõjutada läbirääkimisi võimalike investoritega.

Uut informatsiooni sai alguses vaid niipalju, et Full Tilt Poker võlgneb lisaks muule komisjonile litsentsitasudena ca £250 000. Võlgnevust põhjendas esindaja sellega, et kuna nad said aru, et nende litsents enam ei kehti, ei pidanud nad vajalikuks enam litsentsitasusid maksta. Samas kinnitas ta, et Full Tilt Poker on valmis selle raha rõõmuga seitsme päeva jooksul ära maksma, kui on lootust, et nende litsents jääb siiski kehtima.

Seejärel läks komisjon eeltaotluste kohta otsust tegema. Komisjon otsustaski vaadata istungi edasilükkamise taotlus läbi kinnisel istungil, kuna see olevat vajalik äri- ja menetlushuvide kaitseks.

Vaheintsidendina tõusis püsti professionaalne pokkerimängija Harry Demetriou, kes karjus üle saali: "Aga mängijate huvid? Kes neid kaitseb? Miks te kaitsete seda korrumpeerunud firmat?!". Koheselt viidi korda rikkunud mängija saalist välja, publiku seast aga kostis pahurat pobinat ning väike aplaus.

Kinnisel istungil, mis kestis mitu tundi, otsustati Londoni aja järgi kell 17.45 lõpuks ära, et menetluse ning Full Tilt Poker'i klientide huvides lükatakse litsentsi küsimuse arutamine tõepoolest edasi. See annab komisjoni arvates Full Tilt Pokerile võimaluse jätkata investeerimisläbirääkimisi ning loodetavasti viib lõpuks mängijate jaoks parima lahenduseni.

Komisjoni esindaja sõnul ei tulnud istungi edasilükkamise otsus kergelt ning seda ei lükata kaugemale kui 15. september, 2011.

PokerNews hoiab asjal silma peal!

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?