Eesti pokkeriföderatsiooni suvepäevad toimuvad augusti viimasel nädalavahetusel

Eesti pokkeriföderatsiooni suvepäevad toimuvad augusti viimasel nädalavahetusel 0001

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) esimesed suvepäevad toimuvad 27.-28. augustil Pärnumaal Toris asuvas Klaara-Manni puhkemajas ning osalema on oodatud kõigi ETPFi kuuluvate klubide liikmed.

Suvepäevade programmi kuuluvad mitmed sportlikud ja intellektuaalsed jõukatsumised ning loomulikult mängitakse välja ka ETPFi esimene suvekarikas pokkeris, mille omanik segitatakse kõigile suvepäevalistele avatud freeroll-formaadis turniiril. Hulgaliselt väärt auhindu on välja pannud ETPFi toetajad - Olympic-Online, PAF,
PokerStars ja Triobet
. Kogu trallitamist on lubanud vedada ETPFi president Marek Reinaas ja Flop.fm-i vedur Laur Sibold.

Suvepäevadele on oodatud kõigi ETPFi kuuluvate klubide liikmed koos kaaslasega. Ürituse osalustasu on 50 eurot inimese kohta, mis tuleb tasuda: Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon, Danske Bank AS Eesti filiaal, 332135650006. Maksekorraldusel palun märkida selgituse reale osaleja(te) nimi või nimed (ühise makse puhul).

Osalustasu sisaldab majutust ja toitlustust, samuti kannab ETPF hoolt selle eest, et pidulistele jätkuks nii päevaste kui öiste mõõduvõtmiste ajal piisavalt joogipoolist (kel sumedal suveööl võib kanget alkoholi tarvis minna, peab selle endaga ühes võtma). Kuna Klaara-Manni pakutav voodikohtade arv on väiksem ETPFi praegusest liikmete arvust, siis toimub registreerimine põhimõttel "kes ees, see mees" ning arvesse võetakse osalustasu ETPFi pangakontole laekumise aeg.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni asutasid viis pokkeriklubi 2010. aasta kevadel ning selle toetajateks on Eestis litsentseeritud pokkeritoad Olympic-Online, PAF, PokerStars ja Triobet.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories