Imre Leibold jätkab ka kolmandal päeval

Imre Leibold

WSOP $1000 No Limit Holdemi turniiri teine päev jõudis täna pärastlõunal (kohaliku aja järgi varahommikul) lõpule. Kolmadal päeval jätkavad 44 parimat järele jäänud mängijat, kelle seas on ka meie oma Imre Leibold 210 000 suuruse stäkiga. Keskmine stäkk on seejuures ligikaudu 300 000 ning Imre alustab uut mängupäeva 29. kohalt.

Turniiri teist päeva alustas 638 mängijat, Leibold 6100 žetooniga üsna taga, 586. Ent ajaks, kui järel oli veidi üle saja osaleja, oli edukas mäng viinud mehe lausa esikümnesse.

Imre ise kommenteerib mängu järgmiselt:

"Esimesel päeval mängisin enda kohta veidi ebatüüpilist mängu ning otsisin aktiivselt kohti, kus pott agressiivsusega endale saada. Kuigi veel tund enne päeva lõppu oli mul keskmine stäkk, kaotasin veidi enne päeva lõppu suure poti ning nii lõpetasin päeva 6000-ga. Alustasin teist päeva väga väikse stäkiga (6000 mängumärki), mul oli umbes kaheksa Big Blindi, aga õnneks sain kohe kiiresti triple-upi, kui AA-ga kõik mängu panin ning kaks calli sain: mõlemal vastasel oli AQ. Sealt edasi läks väikeste tagasilöökidega tõusvas joones. Alles päris päeva lõpus hoog rauges, nii langesin 300 000-lt 210 000-le."

4576 osalejaga alanud turniiri juhib 799 000 punktiga Anibal Andres. Leiboldi homsete lauakaaslaste seas ühtegi tuntud nime ei ole ning tema stäkk on lauas suuruselt kolmas.

Meie foorumis on ka Imrele WSOP-l kaasaelamise nurk, kus saab muljeid vahetada ja poolehoidu avaldada. Hoiame Imrele pöialt! Turniiri live ülekannet jälgige aga siit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories