Võida 888pokeris osa võidusõiduhobusest

888poker

Paljudele pokkerimängijatele meeldivad kihlveod ja vastupidi, kuid veidral moel on selles kampaanias mõlemad põimunud. 888poker ühendab jõud 888sport'iga, et anda mängijatele kordumatu võimalus – võita osa Walter Swinburn Racing treenitud võidusõiduhobusest.

Auhindadena antakse ära 20 osakut - igaühe väärtus 5% ehk £3000. See katab ühe aasta treeningumaksumuse, ravikulud, kindlustuse ja kõik muud kulud alates hobuse ostmisest. Hobune valitakse välja oksjonil koos Walter Swinburn Racingu eksperdiga, kes aitab nii oksjoni hindamise, treeningu kui ka hobuse haldamisega.

Osanikuna saad Sa regulaarseid raporteid, võiduajamistel ligipääsu omaniku aladele, kutsed privaatüritustele ning soovi korral osa võtta kõikidest kohtumistest partneritega.

Igal neljapäeval kell 23:05 võid Sa võita £3000 väärt osaluse eksklusiivsel $200+$20 turniiril 888pokeris. Turniirile võib pääseda ka igapäevaste $1,35 satelliitide ja $11 feederite kaudu.

Enam informatsiooni 888pokeri sündikaadi osaluse kohta leiad veebilehelt www.circuit-racing.co.uk.

Kui Sul aga pole veel kontot 888pokeris, ava see kindlasti läbi PokerNewsi linkide, sest nii saad lisaks pokkeritoa enda pakkumistele ka 100% kuni $888 tervitusboonust ning ligipääsu kõikidele meie kampaaniatele nüüd ja tulevikus.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories