WSOP päev 1c: osales 7 endist käevõruvõitjat, 6 jätkavad

2011 wsop põhiturniir

Kolm põhiturniiri alguspäeva on läbi, üks ootab veel lahendust.

Osalejate rohkust ei anna kahe möödunud päevaga võrreldagi. Kui päevast 1a võttis osa 897 ja päevast 1b 985 mängijat, mis teeb kokku 1882, siis eilsel turniiripäeval mängis tervelt 2181 mängijat. Kokku on laudades istunud 4056 pokkerisõpra ning põhiturniiril osalejate täpne arv selgub homme. Tõenäoliselt läheneb see kuskile 6000 kanti.

Päeva chipliidri koha võitles välja Kevin Song 163 325 punktiga. Temast jäi napilt maha 162 375 chipi omanik Christopher Mcclung.

Paljud täna osalenud mängijad on paremini tuntud muudelt elualadelt. Nii võis vildil kohata näiteks Austraalia kriketilegendi Shane Warne'i, endist profipoksijat Audley Harrisoni, telekoomikuid Brad Garretti ja Ray Romanot, Ungari modelli Krisztina Polgarit ning 91-aastast vanapreilit Ellen Deebi. Neist jäid sõelale ainult Brad Garrett ja Audley Harrison.

Jah, mängijaid oli palju, seega mahtus nende sekka ka hulgaliselt tippmängijaid, kellest tasub kindlasti nimetada seitset varasemat põhiturniiri tšempioni: Chris Moneymakerit, kes paraku sel aastal esimesest päevasest edasi ei pääsenud; ning Bobby Baldwin (27 500), Scotty Nguyen (48 325), Dan Harrington (42 300), Joe Cada (58 225), Jonathan Duhamel (41 150) ja Phil Hellmuth (11 800). Kuigi esimene päev oli viimase jaoks üsnagi kehv, läheb tal teisel päeval loodetavasti paremini, sest saatuse tahtel istub ta lauas nr 99 (Hellmuthi õnnenumber) kohal nr 7 (kõigi õnnenumber).

Teiste tuntud ellujääjate seas väärivad mainimist Daniel "jungleman12" Cates (30 175), Ted Forrest (100 100), Daniel Negreanu (41 175) ja Jason Mercier (28 650).

Homme, kui veel ca paar tuhat mängijat on päeva lõpetanud - kas siis edukalt või mitte - selgub lõplikult nimekiri nendest õnnelikest, kes jätkavad püüdlemist esikoha poole. Oleme kohal, et tuua teieni kogu oluline informatsioon ning loodetavasti jälgite te meie live reportaaži ka järgnevatel päevadel. Ülekannet toetab PokerStars.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories