WSOP päev 2a: Matusow saatis turvamehed Hellmuthile järele

Phil Hellmuth

Nüüd on teada osa neist mängijaist, kes naasevad pokkerilauda põhiturniiri kolmandaks päevaks. Neljapäeval, 14. juulil, näeme esmakordselt kõiki allesjäänud mängijaid samaaegselt oma turniirielu eest lahingut pidamas. Hetkel hoiab chipliidri kohta enda käes 478 600 punktiga Venemaalt pärilt Aleksandr Možnjakov. Talle järgnevad Tuan Vo (434 500), endine WPT võitja Guillaume Darcourt (410 500), Stephane Albertini (400 100), Massimiliano Martinez (355 000) ning Mike Sowers (347 700).

Tänane päev algas Amazoni ja Pavilioni mängusaalides 2031 osavõtjaga. Viimane mängija ilmus Pavilioni kohale alles siis, kui neljas level oli juba poole peale jõudnud. Põhjus? Seal asus lühikese stäkiga päevakangelane Phil Hellmuth, kes oli täiesti unustanud, et ta täna mängima pidi. Lugu ise on järgmine: Mike Matusow saatis tema hotellituppa turvamehed, et need "sisse murraksid" ja veenaksid teda kohale tulema. Sel ajal vähenes tema stäkk blindidega 11 800-lt 7000-le, kuid Hellmuth suutis siiski ellu jääda ning lõpetas päeva 64 900 žetooniga 564. kohal allesjäänud 822 seas.

Amazonis lahutas aga meelt PokerStars Team Pro Daniel Negreanu, kes päeva lõpuks kogus 114 100 mängumärki.

Täna õhtul meie aja järgi algaval 2b päeval alustab 2490 mängijat, et mängida järgmised viis levelit. Kolmapäev on puhkepäev ning seejärel alustavad kõik edasijõudnud koos põhiturniiri kolmandat päeva. Täna kell 22:00 istub lauda ka Eesti mängija Rikard Relander. PokerNewsi live reportaaž hoiab Sind kõige toimuvaga kursis! Ülekannet toetab PokerStars.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories