EPT põhiturniiri jälgis meie vahendusel ligi 15000 inimest!

EPT Tallinn

Eelmise nädala teisipäevast pühapäevani väldanud ajaloolist Pokerstars.com Tallinna EPT põhiturniiri, kus eestlane Raigo Aasmaa saavutas suurepärase kolmanda koha, jälgis Google Analytics andmetel läbi PokerNews Eesti pokkeriportaali 14 469* unikaalset külastajat. Sellega püstitas PokerNews.ee tugeva rekordi ühe turniiri vaatajate osas, lüües tublisti 2010. aasta EPT-d.

PokerNews Eesti poolt vahendatud Tallinna EPT kõrvalturniirid kogusid juba oluliselt vähem lugejaid - "MINI-EPT turboturniiri" jälgis 838, naisteturniiri 721 ning €5200 PLO-d 631 inimest. Viimase kolme turniiriga võib võrrelda näiteks WSOP põhiturniiri ingliskeelset ülekannet, mida vaatas läbi PokerNews.ee 1128 eestlast.

EPT vältas kuus päeva ning turniiri keskmise külastajate arvu poolest päevas jäeti alla vaid juunikuisele Triobet Openile, millel osales üle tuhande mängija. Kui Triobet Openi päevarekord küündis seitsme tuhandeni, siis EPT oma piirdus viimasel päeval 5876-ga.
*Arvestatud on külastajate arvu 2. augustist (teisipäev) kell 00:00 kuni 7. augustini (pühapäev) kell 23:59.

PokerNews on maailma suurim pokkeriportaal ning suurimate pokkeriturniiride (WSOP, EPT) ametlik ülekandja. PokerNewsi eestikeelne veebileht, mida külastab keskmiselt 20 000 erinevat arvutikasutajat kuus, loodi 2006. aasta oktoobris ning on Eesti juhtiv pokkeriportaal. Hinnanguliselt on Eestis 60 000-70 000 pokkerisõpra, peamiselt vanuses 18-30 aastat.

Järgmine live-ülekanne toimuvad juba täna Triobet Live-lt, kus vaatajatele ka freeroll ning järgmine nädal OOPS Live turniirilt, mida kõik Eesti pokkerisõbrad on oodatud meie vahendusel jälgima!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories