Full Tilt: me ei olnud Mustaks Reedeks valmis

Full tilt poker

Full Tilt pokkerituba avaldas veel ühe pressiteate, milles ütleb, et sait ei olnud Musta Reedega seotud sündmusteks valmis. Samuti kinnitab pokkerituba, et kõnelusi peetakse kuue erineva investorite grupiga.

Pressiteate kohaselt tuli USA Justiitsministeeriumi 15. aprilli otsus pokkeritoale ootamatult ja suure üllatusena ning sait ei olnud valmis Musta Reede nii kaugeleulatuvateks tagajärgedeks, lisaks tekkisid kolmandatel osapooltel probleemid maksete teostamisega. Pressiteates öeldakse, et tegelikult konfiskeerisid USA võimud raha juba enne Musta Reedet.

"Enne Musta Reedet oli USA valitsus üle kahe aasta konfiskeerinud umbes 115 miljoni dollari väärtuses mängijate raha, mis asus USA pankades," öeldakse teaadaandes.

"Lisaks laialdaselt kajastatud summadele varastas makseoperaator Full Tilt Pokerilt 42 miljonit dollarit. Kuni 15. aprillini kattis need kaotused alati Full Tilt, nii et mängijad ei pidanud kunagi kahju kannatama. Alles 2010. aasta lõpus ja 2011. aasta alguses tekkisid Full Tilt Pokeril tõsised küsimused finantsoperatsioone teostavate kolmandate osapooltega, kuid kuna ettevõttel olid omad meetodid probleemide lahendamiseks, ei osanud Full Tilt kunagi eeldada seotust justiitsministeeriumiga ega oodata ülemaailmse domeeninime sulgemist."

Full Tilt Pokeri kinnitusel tegeletakse jätkuvalt võimaliku investori otsimisega, spetsiaalse eesmärgiga maksta saidi paljudele mängijatele tagasi nende raha.

Ent senikaua peetakse kõnelusi kuue investorigrupiga, et selgitada välja parim kandidaat Dublinis asuva ettevõtte ülevõtmiseks.

Loe täielikku pressiteadet siin.

VEEL LUGUSID

Other Stories