Full Tilti ootab veel üks kohtuasi

Full Tilti ootab veel üks kohtuasi 0001

EGRMagazine.com'i teatel on Full Tilt Pokeril lisaks Musta Reede tagajärgedele käsil veel teinegi kohtuasi. Nimelt teatas EGRMagazine, et kaks Kanada mängijat, Zayn Jetha ja Donald Whelan, on sisse andnud hagi, milles nad nimetavad Ray Bitarit, Nelson Burtnicki ja Howard Ledereri ning Full Tilt Poker Ltd-d ja paari teist Full Tiltiga seotud ettevõtet. Vastavas nimistus on ka Tiltware.

Hagi anti sisse üks kuu pärast seda, kui elukutseline pokkerimängija Todd Terry oli kolme teise hagejaga esitanud kollektiivse hagi ühisnimetajaga "Ühendriikides resideeruvad Full Tilti kontoomanikud". Sealgi nimetati nii Bitar'i kui Burtnicki, kuid samuti kolmeteistkümmet Team Full Tilt liiget.

Täpsemalt loe EGRMagazine.com'ist.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories