888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Full Tilti ootab veel üks kohtuasi

Full Tilti ootab veel üks kohtuasi 0001

EGRMagazine.com'i teatel on Full Tilt Pokeril lisaks Musta Reede tagajärgedele käsil veel teinegi kohtuasi. Nimelt teatas EGRMagazine, et kaks Kanada mängijat, Zayn Jetha ja Donald Whelan, on sisse andnud hagi, milles nad nimetavad Ray Bitarit, Nelson Burtnicki ja Howard Ledereri ning Full Tilt Poker Ltd-d ja paari teist Full Tiltiga seotud ettevõtet. Vastavas nimistus on ka Tiltware.

Hagi anti sisse üks kuu pärast seda, kui elukutseline pokkerimängija Todd Terry oli kolme teise hagejaga esitanud kollektiivse hagi ühisnimetajaga "Ühendriikides resideeruvad Full Tilti kontoomanikud". Sealgi nimetati nii Bitar'i kui Burtnicki, kuid samuti kolmeteistkümmet Team Full Tilt liiget.

Täpsemalt loe EGRMagazine.com'ist.

VEEL LUGUSID

Seotud mängijad

Mida Sa arvad?