José "Girah" Macedo tunnistas raha väljapetmist

José "Girah" Macedo

Möödunud nädalavahetusel lahvatas TwoPlusTwo foorumis uus skandaal seoses José "Girah" Macedoga (pildil), kes pettis teistelt mängijatelt välja üle $30 000. Selle tagajärjel katkestas Lock Poker temaga aprillis sõlmitud sponsorlepingu. Sama tegi ka PokerStrategy.

Nimelt teatas TwoPlusTwo liige “MossBoss”, kes mängib iPokeris kasutajanime “jajay1963” all, et tema ja veel mõned mängijad kahtlustavad Macedot petuskeemide kasutamises. Macedo soovitas neil mängida “sauron1989” vastu ja kinnitas, et tegemist on nõrga ja kaotava mängijaga. Ühtlasi soovis ta ka näha nende mängu "ohvri" vastu läbi screen-sharing programmi, mis võimaldas vaadata vastaste taskukaarte. Järgnevate sesside jooksul võitis "sauron1989" üle $30 000 ning ilmnes, et "sauron1989" ja Macedo on omavahel tihedalt seotud. Üsna kohe tunnistas mees end ise ka samas foorumis süüdi.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories