Milliste mõtetega suundutakse EPT põhiturniiri Day 1B-le?

Raigo Aasmaa

Homme kell 12.00 algaval The PokerStars.com EPT põhiturniiri teisel võistluspäeval on pokkerilahingusse astumas kogu Olympic-Online Team PRO koosseisus Raigo „hotcocacola“ Aasmaa, Priit „ESTPatrcik“ Türner, Paavo „Pafka12“ Korkka ja Jukka „liisaj“ Juvonen.

Aasmaa näitas hiilgavat taset juba 1. augustil toimunud EPT avaturniiril, kus ta saavutas teise koha ja võitis 5250 eurot auhinnaraha. 63 osaleja ja 330-eurose sisseostuga NL Texas Turbo turniiri pani kinni norralane Ron Steve Paltto. Rahadesse jõudis antud turniiril veel 2 eestlast: Aare O. (5. koht) ja Janek Jevin (8. koht).

Milliste mõtetega mehed siis homme lauda suunduvad? Millised on eesmärgid? Kellega ühte lauda esimesel päeval ei tahaks sattuda? Kuidas hinnatakse tiimikaaslaste taset?

Raigo Aasmaa:

„Ootused on tegelikult suured. Kuna see aasta on mul olnud rohkelt häid tulemusi ja kõrgeid turniirikohti, siis sooviks aasta kõige tähtsamal turniiril vähemalt rahadesse jõuda! Kuid unistan finaallauast. Kes ei sooviks olla esimene eestlane, kes jõuab sinna oma kodusel EPT Tallinna põhiturniiril?
Aukartust mul kõrgete staaride (Elky, Minieri, Mizzi jne) vastu ei ole. Mul poleks midagi selle vastu, kui mõni tänapäeva superstaar minuga samas lauas oleks. Kasuks tuleb ta igal juhul, sest peale mängimise toimub ka aktiivne õppimine maailma parimatelt! Loodetavasti on laud jutukas ja tore, siis möödub aeg kiiremini ning ei hakka igav.
Selle aasta tulemused näitavad, et PRO tiim on tasemel. EPT tase on muidugi kõrgem kui kohalikud meistrivõistlused, aga sellegi poolest usun, et "jalga lõdvaks" ei lasta ning mängitakse suure motivatsiooniga. Šanss jõuda kõrgetele kohtadele/rahadesse on meil kõigil neljal. EPT põhiturniir pole nii raske, et ükski eestlane ei jõuaks rahadesse...
Imre Leibold ütles kunagi, et sellistel suurturniiridel on juba mincash suur võit. Minu minimaalne eesmärk on rahadesse jõuda ja hoida enda ROI % kõrgel. Kuid nagu varem öeldud, kes ei sooviks olla esimene eestlane, kes on jõudnud EPT põhiturniiri finaallauda ;)!“

Paavo Korkka:

”Enesetunne on hea ja värske, nii et cashimine on seatud miinimum eesmärgiks. Otseselt polegi mingeid lootusi või ootusi, kuna Main Eventil halbu mängijad kindlasti pole. Loodan, et vasakule käele ei satu väga agressiivseid mängijaid. PRO tiimis on kõik head ja suurte kogemustega mängijaid seega arvan, et kõigil on head võimalused võidelda maailma tippudega.“

Jukka Juvonen:

„Üldiselt sellistel suurturniirel on väga oluline laud, kust sa alustad. Alguses on vaja identifitseerida lauas nõrgad lülid ja siis keskenduda stäki kasvatamisele, et kui hiljem blindid on juba kõrged, siis on sul olemas mängitav stäkk. Selline on ka minu esialgne plaan.
PRO tiimi kohta ütleks, et ma usun, et meil kõigil on päris hea võimalus finaallauda jõuda, kuigi meie mängustiilid erinevad üksteisest oluliselt.
Sellisel turniiril osaledes on oluline meeles pidada, et esimesel päeval ei saa võita, tuleb hoida külma närvi , võtta madalaid riske ja tilti vältida.“

Lisaks Team PRO-le on laupäeval, 6. augustil kell 11.00 EPT naisteturniiril võistlustulle tormamas ka Olympic-Online Team Elite vägagi võimekas õrnem sugupool Evely „fkV“ Ventsli ja Kelly „ettykas“ Limonova näol. Millised on nende plaanid EPT-l?

Kelly Limonova:

„Eelmisel aastal jätsin teadlikult Tallinna EPT naisteturniiri vahele ja otsustasin suure turbo-turniiri kasuks – tundus lihtsam :)
Naisteturniiridesse suhtun ääretult suure aukartusega. Leian, et nn "segaturniiridel", kus on 90% mehi, on naistel teatavad eelised, kuna mehed eeldavad naiste poolt enamasti väga kinnist limp-check-call mängu. Samuti on mängus meeste egod, mis mingil hetkel sunnivad naiste vastu lihtsamini vigu tegema. Naiste mängus sellised eelised puuduvad.
Üldiselt üritan fieldiga end mitte liigselt närvi ajada. Parem on minna mängu eelarvamustevabalt. Eeldan, et päris algajad ei tule 330-eurisest turniirist osa võtma ja seega peaks field olema piisavalt tugev, et oodata mängu mis lähtub pigem pokkeri kaalutletud loogikast kui kõhutundest :)
Eesmärke kui selliseid ei sea, need tekitavad vaid pingeid. Loodan pigem, et naisteturnal oleks oluliselt rohkem osalejaid kui eelmisel aastal, et oleks põnevust ja melu.“

Evely Ventsli:

„Üritan anda endast parima. Kuna mul on eelmisel päeval sünnipäev, siis poleks ju paha endale rahalise koha näol kingitus teha. Lisaks on mind jäänud häirima eelmise EPT naisteturniiri bubble koht, nii napilt pole kunagi auhinnapotist välja jäänud :). Eelmise aasta naisteturniir näitas, et kohale tulevad väga tugevad mängijad ja midagi lihtsat sealt oodata ei ole. Tunne on hea, jalad ei värise, käed võibolla küll, aga see on tavaline.“

Hoiame kõigile eestlastele EPT-l pöialt. Olympic-Online profimängijate värskemaid kommetaare ja asjakohast infot tulemuste kohta leiab kindlasti Olympic-Online Facebooki lehelt.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories