PAF astus ETPFi toetajate sekka

PAF

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) toetajaskonnaga liitus neljas Eestis litsentseeritud netipokkeri operaator PAF ehk Alands penningautomatförening.

"Meie jaoks on igati loogiline, et pokkerimängude korraldajana asume läbi ETPFi toetama ka siinset pokkerielu," selgitas PAF Eesti juht Allar Levandi ning rõhutas ka PAFi üldist spordilembelisust - aastaid Eesti sporti toetanud PAF on alates 2011. aastast ka Eesti Olümpiakomitee suursponsor.

ETPFi presidendi Marek Reinaasi sõnul on koostööleping PAFiga väga oluline uudis, sest nüüdsest on ETPFil koostöö kõigi Eestis litsenseeritud pokkeritubadega. "Mida laiem on pokkeritubade valik, seda kindlamalt tunnevad end ka siinsed mängijad - lisaks mängukorralduse ja rahaliste vahendite turvalisusele on ju ka kõik litsenseeritud tubades saavutatud võidud mängijatele maksuvabad," selgitas Reinaas.

PAF pakub Eesti mängijatele võimalust mängida kahes olulises pokkeritubade võrgustikus - Spade Poker asub Ongame'i ja Diamond Poker Boss Media pokkerivõrgus. Koos PokerStarsi, iPokeri (Olympic-Online) ja Microgaminguga (Triobet) on siinsetele mängijatele legaalselt avatud valdav enamus maailma suurematest netipokkeri keskkondadest.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon asutati 2010. aasta märtsis ning võeti samal aastal ka Rahvusvahelise Pokkeriföderatsiooni (IPF) liikmeks. ETPF ridadesse kuuluvad pokkeriklubid All-linn, Insomnia, PokerNews, PokkeriProd ja Wismari PC.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories