Pokkeriföderatsiooniga liitus kaks uut klubi

ETPF

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) juhatus kiitis sel nädalal heaks kahe uue klubi - Viljandi Mõttemängude Klubi ja Olympic Poker Clubi - sooviavaldused, millega kasvas liikmesklubide arv seitsmeni.

"Mul on väga hea meel mõlema uue liikme üle - on tore, et tugevate traditsioonidega Olympicu seltskond viimaks klubi käima on lükanud ja müts maha viljandlaste ees, kes püstitasid klubi asutamisel omalaadse kiirusrekordi," lausus ETPF-i president Marek Reinaas ning avaldas lootust, et uute klubide liikmed on kohal ka järgmisel nädalavahetusel toimuvatel ETPFi suvepäevadel. "Viljandlaste näitel pöörduksin hüüatusega ka teiste pokkerikeskuste poole - tartlased, pärnakad, rakverelased ja kõik teised - kus te peidus olete?" ärgitas president pokkerisõpru üha uutesse klubidesse koonduma. "Suvepäevad on juba ukse ees ning sel sügisel on lisaks juba traditsioonilistele online-meistrivõistlustele plaanis veel ETPFi liikmete vaheline täiesti uudses formaadis klubide karikaturniir ning loomulikult ka aasta parimate valimine," tutvustas Reinaas lähikuudel ees ootavat.

Olympic Poker Clubi liikme Silver "vsiu" Simulaski sõnul käib neil praegu uue hooaja tegevuste kavandamine. "Kindel plaan on kutsuda korra kuus mõni pokkeriklubi duellile - esimese omalaadse matši loodame korraldada juba septembris," selgitas Silver, kelle sõnul peaks Olympicu klubi praegusele tosinale liikmele lähiajal jõudsalt lisa tulema.

Viljandi Mõttemängude Klubi juhatuse liikme Madis Birnbaumi kinnitusel on klubil juba üle kahekümne liikme ning see arv kasvab lähiajal kindlasti. "Pokkerielu on Viljandis täies hoos - käime koos 2-3 korda nädalas ning neil turniiridel on viimase aasta jooksul osalenud ligi sada erinevat mängijat," kirjeldas Birnbaum, kes loodab klubi alla koondada ka teisi mõttemänge, nagu näiteks male. "Nüüd tahame ka ETPFi tegevuses kaasa lüüa ning paberite vormistamine võttis napilt paar tundi," käis senise tegevuse vormimine ametlikult registreeritud mittetulundusühinguks Birnbaumi sõnul üle ootuste lihtsalt.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon asutati 2010. aasta märtsis ning võeti samal aastal ka Rahvusvahelise Pokkeriföderatsiooni (IPF) liikmeks. ETPF ridadesse kuuluvad pokkeriklubid All-linn, Insomnia, PokerNews, PokkeriProd, Pokkerikool ning uute liikmetena Olympic Poker Club ja Viljandi Mõttemängude Klubi.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories