WSOP kullast käevõrud taas eBay-s saadaval!

WSOP 2010 käevõru

eBay müügikeskkonnas on taas müügil WSOP kuldsed käevõrud. Eelmisel aastal tegi suure meediakära saatel otsa lahti Taani pokkeriproff Peter Eastgate, kes pani oma 2008. aastal võidetud kuldse käevõru müüki. Kuigi Antanas "Tony G" Guoga kaalus koguni seda oma koerale osta, siis leidis käevõru teise omaniku. Kokku tehti 116 pakkumist, mille müügihinnaks kujunes $147 500. Peter annetas kogu summa heategevuslikul eesmärgil UNICEF-le.

Mullu müüs ka kuue käevõru omanik pokkerilegend Thomas James Cloutier eBay vahendusel üht käevõru, mille oli Texase pandimajja viinud. Kümme päeva ning 13 pakkumist, mille hinnaks kujunes 4006 dollarit. Selle ostis online pokkerituba Cake Poker, kes tagastas käevõru algsele omanikule näidates välja solidaarsust. 2010.aastal leidis veel mitu käevõru uue omaniku vaid umbes nelja tuhande dollari eest.

Peter Eastgate vägiteost eeskuju võttes 1991. aasta põhiturniiri võitja 215. osalejaga esimesena 1 miljon dollarit teeninud Brad Daugherty pani samuti oma käevõru müüki käesoleva aasta juunis.
Temalt küsiti korduvat: "Miks sa seda müüd?"
Vastus oli järgmine: "Peter Eastgate ajendas mind seda müüma, sest 20 aastat on ta mul olnud seifis ning vaid mõned korrad olen seda erinevatel turniiridel kandnud. Viimased aastad olen veetnud Filipiinidel ja nähes seda vaesust enda ümber otsustasin sama teha."

Brad´i käevõrule tehti kümme päeva väldanud oksjoni käigus 54 pakkumist ning mille hind küündis $28 100 dollarini. Kuigi selle hinnaga ei leidnud käevõru uut omanikku, sest pakutud summa ei saavutanud Brad´i seatud minimaalset müügihinda.

WSOP kullast käevõrud taas eBay-s saadaval! 101

Täna leiame eBay-st müügil lausa kaks käevõru. Esimene on koheselt ostetav 4779 dollari eest 2005. aasta kullast käevõru.
Pakkumisel on ka teine 2010. aasta kullast käevõru, mis on veel täna viimase oksjoni päeva käigus saadaval. Hetkel on hind müstiliselt väike vaid $3023

WSOP kullast käevõrud taas eBay-s saadaval! 102

Nägusa väljanägemise kõrval tundub siiski, et pole oksjonil kõige kuumem kaup. Vaata ka kuidas need käevõrud valmisid.

Kõik ihkavad võita seda, kuid kas ta on ikkagi nii ihaldatud?
Juuni kuus avaldas Daniel Negranu Twitteri vahendusel pildi oma võidetud käevõrudest. Kas sina oleksid nõus midagi sellist müüma heategevuslikul eesmärgil?

WSOP kullast käevõrud taas eBay-s saadaval! 103

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories