Eesti tippmängijad osalevad suurturniiril Leedus

Veiko Aava

Homme õhtul algab Vilniuses koostöös Triobetiga korraldatav Orlov Invitational pokkeriturniir, mis on üks populaarsemaid Leedus.

Turniiril lööb kaasa üle kümne nimeka Eesti mängija, kelle hulgas on valitsev Eesti meister Henri Käsper, augustis EPT Tallinn põhiturniiril kolmanda koha saavutanud Raigo Aasmaa, nimekad pokkeriprofid Marko Keskel ja Runnar Lindepuu ning möödunud aastal Eesti parimaks naismängijaks valitud Katri Käsper.

Suur osa Eesti mängijatest kvalifitseerus 320-eurose osalustasuga Orlov Invitational turniirile läbi Triobeti pokkeritoas toimunud satelliitturniiride, millel oli taaskord suur overlay. Auhinnapaketi koos majutuse, transpordi ja turniiripiletiga võitis kümme mängijat.

“Eestlased sõidavad Vilniusesse esikoha järele,” kinnitas Triobeti pokkerimanager Andres Burget, kes on ka ise korduvalt Orlov Invitational finaallauas mänginud. “See turniir sobib meie mängijatele väga hästi - möödunud korral tuli Tõnu Kõiv võitjaks ning Veiko Aava (pildil) oli eelmisel aastal teine. Häid tulemusi on eestlased näidanud ka eelnevatel aastatel.”

Kaasaelajatele pakub Triobeti kihlveokontor võimalust ennustada riiki, mille esindaja võidab turniiri või elimineerib ürituse peakorraldaja Grigori Orlovi. Niisamuti saab teha panuseid mängijate arvule turniiril ning ennustada, mis riigi mängija langeb finaalpäeval konkurentsist esimesena. Koefitsiendid leiad siit.

Kõige tõenäolisemaks turniiri võitjaks koefitsiendiga 1,50 peetakse Leedu mängijaid, kes moodustavad osalejatest suurema enamuse. Tänu eestlaste eelnevale edukale mängule hindab Triobet ka meie mängijate võiduvõimalusi kõrgelt: iga Eesti mängija võidule panustatud euro toob õnnestumise korral tagasi 3,50 eurot. Mõnevõrra tagasihoidlikumaks peetakse lätlaste ning ülejäänud riikidest pärit mängijate šansse, mis on vastavalt 1:8 ja 1:15 vastu.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories