Turniiripokkeri üliõpilasmeistriks tuli Mihhail Poolak

Turniiripokkeri üliõpilasmeistriks tuli Mihhail Poolak 0001

Sügiseste Tallinna Tudengipäevade raames selgitati mitteametlik Eesti üliõpilasmeister turniiripokkeris, kelleks tuli Mihhail Poolak. Korraldajate sõnul oli huvi ettevõtmise vastu suur ning keskmine mängijate tase hea.

Kolm päeva väldanud meeleolukal tasuta turniiril osales täpselt sada mängijat. Teisipäeval ja kolmapäeval mängiti suures telgis Vabaduse väljakul ning selgitati kümme parimat, kes pääsesid neljapäeva õhtul Patarei merekindluses peetud finaali. Turniiri aitas korraldada Triobeti pokkerituba, kes pani välja ka auhinnad parimatele.

Finaallauas, kuhu jõudsid eranditult varasema live-mängu kogemusega osalejad, näitas kõige edukamat mängu viimast päeva liidrina alustanud Mihhail Poolak, kes sai auhinnaks oktoobris Triobeti pokkeritoas toimuva Baltic Open Championship põhiturniiri pileti väärtuses 110 eurot. Teise koha saavutas Mats Viisileht ning kolmanda Lennart Ploom. Triobet autasustas kõiki finaliste Eesti autorite poolt kirjutatud pokkeriõpikuga "Pokker – Eesti proffidelt Eesti mängijatele" ning kinkekaardiga.

Toimunud üritusega jäid rahule nii osalejad, korraldajad kui peasponsor. “Tudengid on aastakümneid pokkerit mänginud, kuna tegemist on seltskondliku ning intellektuaalselt stimuleeriva mänguga, “ kinnitas Triobeti pokkerimanager Andres Burget ning lisas, et Triobet andis rõõmuga oma panuse tudengipäevade õnnestumise nimel. Turniiri korraldaja Martin Kala tõdes, et üritusel osales väga mõnus seltskond ning järgmine tudengipäevade pokkeriturniir viiakse läbi juba tuleval kevadel.

Heatujulised tudengid Vabaduse väljakul pokkerit mängima
Heatujulised tudengid Vabaduse väljakul pokkerit mängima

Triobet on osa 2002. aastal loodud edukast Nordic Gaming Grupist (NGG), mis on litsentseeritud Euroopa Liidus ning tegutseb kaheksal sihtturul, pakkudes online pokkerit, spordiennustust ja kasiinomänge. Olles NGG kaubamärgiks Baltimaades, on Triobet oma eesmärgipärase tegevuse ning tõhusa fokusseerumisega kõigile kolmele siinsele turule kujunenud edukaimaks online operaatoriks regioonis. 2010. aasta mais väljastas Eesti Maksu- ja Tolliamet Triobetile kaughasartmängude korraldamise loa, mis garanteerib ettevõtte tegevuse täieliku legaalsuse Eesti tolliterritooriumil. Pokkeritoaga saad liituda siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories