Baltikumi meistrivõistlused jätkusid eestlase võiduga

Baltikumi meistrivõistlused jätkusid eestlase võiduga 0001

Eile õhtul peeti Triobeti pokkeritoas 2011. aasta Baltikumi tähtsaima netipokkeri festivali Baltic Open Championship kolmas turniir, mille võitis Eesti pokkerimängija Ronald "GMRonley" Biktašev.

55-eurose osalustasuga 6-max No Limit Holdem turniiril osales 70 mängijat, kellest enamuse moodustasid taas eestlased. Kolm tundi väldanud mängu tulemusena selgunud finaallauast kujunes omapärane Tallinn-Riia linnavõistlus, kus Eesti pealinna esindas kaks ning riialasi kolm mängijat. Neile oponeeris Leedu pokkerimängija "Foreelas".

Pärast nelja parima selgumist mängiti selle turniiri üks otsustavamaid jaotusi hilisema võitja "GMRonley" ning lätlase "steamrollla" vahel. Peale floppi {2-}{2-}{5-} panustasid vaheldumisi mõlemad mängijad, olles viimaks all-in. Kuigi eestlase {5-}{a-} oli pärast kaartide avamist lätlase pocket seitsmete vastu üsna kehvas olukorras, avati meie mängija õnneks riveril äss ning "GMRonley" võitis turniiri suurima panga.

Mõned jaotused hiljem langes mängust väikese stäkiga lätlane "Richss" ning algas esikohaduell. "GMRonely" omas vastasest kolmandiku võrra rohkem punkte ning oli lõppmängus ka selgelt domineerivam pool.

Kümmekond minutit kestnud duelli viimane jaotus pakkus dramaatilisi hetki mõlemale poolele. Vastates "GMRonley" ületõstele, pani "Foreelas" mängu kogu oma allesjäänud stäki kaartidega {k-Diamonds}{5-Diamonds}, saades calli eestlase {k-Spades}{10-Clubs} käest. Hoolimata "GMRonley" kindlast edust muutus seis pärast flopis avatud {a-Hearts}{j-Hearts}{5-Clubs} hoopis lätlase kasuks. Turnis langenud {8-Hearts} ei muutunud midagi, ent riveril avatud {q-Clubs} andis eestlasele rea. Lisaks Baltikumi meistritiitlile teenis "GMRonley" 1225 eurot auhinnaraha.

Viimases jaotuses jagus dramaatikat, kuid river pani "õigluse" maksma
Viimases jaotuses jagus dramaatikat, kuid river pani "õigluse" maksma

Netipokkeri Balti meistrivõistluste järgmine turniir, 55-eurose osalustasuga Pot Limit Omaha hi/low, algab täna kell 19:00. Baltic Open Championship kestab pühapäeva õhtuni ning kulmineerub 9. oktoobril kell 19:00 algava 110-eurose osalustasuga põhiturniiriga, mille auhinnafondile lisab Triobet 10 000 eurot.

Ava Triobeti konto läbi meie linkide ning saad õiguse osaleda kõikidel tulevastel PokerNewsi eksklusiivsetel freerollidel Triobeti pokkeritoas. Sind ootab 30% rakeback ning suur hulk erilisi Baltikumi mängijatele mõeldud promosid!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories