Eestlased finaallauas kahel järjestikusel $200k turniiril

Olympic-Online

Olympic-Online mängijad on iPokeri võrgu igapühapäevase suurturniiri – “$200,000 Guaranteed” finaallauda jõudnud juba kahel järjestikusel nädalal. 2. oktoobril sai “lauri200” 4. koha, millega kaasnes 12 325 dollarit auhinnaraha ning 9. oktoobril lõpetas Olympic-Online Team Elite mängija Tõnu “Kifaraa” Kõiv 7. kohal, mis andis auhinnarahaks 6000 dollarit.

Need on märkimisväärsed tulemused, sest kokku osaleb $200k turniiril keskmiselt tuhatkond mängijat, kellest vaid kümmekond on Eestist.
Oma saavutust hinnates ütles “lauri200”:

“Võimalused olid head ka kõrgemaks kohaks. Eriti valus oli turniirilt väljakukkumine, kus mina olin big blindil, cutoff oli kuningas-emandaga re-steal’is all-in ja minul taskuässadega kerge call. Cutoffi mängija sai aga lauast rea kokku ja minu jaoks mäng läbi. Õnnelik loomulikult ikka! :)”

Esmaklassilisi tulemusi on “lauri200” saanud ka teistel iPokeri regulaarsetel suurtel turniiridel, kui näiteks augustis võitis ta “Wednesday $30 000 GTD R/A”, millega kaasnes $8080 auhinnaraha. Noore pokkerimängija enda sõnul on tal mängijakarjääri olnud üks aasta ja Olympic-Online pokkeritoa valis ta enda kodutoaks vahetult enne FullTilt pokkeritoa kinniminekut. Õnnestus “uppuvalt laevalt” pääseda koos oma rahadega, muheles “lauri200”.

“lauri200” on pühapäevastele $200,000 GTD turniiridele keskendunud rohkem just viimasel ajal ja kolmel viimasel nädalal on sateliit-turniiride kaudu õnnestunud pilet võita. Sateliit-turniire on igas hinnaklassis, millega on võimalik saada turniirile soodsamalt kui $215. Näiteks laupäeval on 25+2,5 dollari suuruse sisseostuga 70 garanteeritud piletiga turniir.

Eestlased finaallauas kahel järjestikusel 0k turniiril 101

Liitu Olympic-Online pokkeritoaga läbi meie linkide ja saad erilise 200% kuni $1000 deposiitboonuse!
Vaata pokkeritoa ülevaadet siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories