PokerStarsi Double Vision Sunday pakub kõike topelt

double vision

Harva möödub mõni nädal, ilma et PokerStars mõne uue ja põneva kampaaniaga välja ei tule. Sel nädalavahetuselgi on pokkeritoal plaanis üllatada oma mängijaid uue Double Vision Sunday'ga.

Kaks turniiri ühe asemel

PokerStars Sunday Warm-Up ja Sunday Million on kaks kõige olulisemat internetiturniiri. Tuleval pühapäeval, 16. oktoobril saavad mängijad topelt võimaluse jõuda Sunday Warm-Up või Sunday Million tšempionitiitlini, sest PokerStars võõrustab kummastki mitte ühte, vaid kahte turniiri samal päeval.

Kahekordsed garantiid

Mängijad võivad nüüd arvata, et PokerStars alandab nende turniiride garantiisid, kuid võta näpust! Mitte pelgalt turniiride arv ei kahekordistu, vaid ka garanteeritud auhinnafond! See tähendab kaht Sunday Warm-Up turniiri $500 000 ja kaht Sunday Million turniiri miljonidollarise garanteeritud auhinnafondiga!

Topelt mänguvõimalus

Esimene Sunday Warm-Up ja Sunday Million toimuvad oma tavalistel aegadel vastavalt kell 18:00 ja 21:30, kuna boonusturniirid algavad pool tundi hiljem. Turniiride kava on järgmine:

Regulaarne Sunday Warm-Up: 18:00
Bonus Double Vision Sunday Warm-Up ($500K GTD): 18:30

Regulaarne Sunday Million: 21:30
Bonus Double Vision Sunday Million: 22:00

Külasta PokerStarsi siin

Kui sul pole veel PokerStarsis arvet, siis liitu siinsamas läbi PokerNewsi linkide ning saad 100% kuni $600 esmase deposiidi boonust. Kasuta liitudes kindlasti PokerNewsi turunduskoodi ”ESTONIANPOKERNEWS" ja deposiiti tehes boonuskoodi "EE100", sest nii kindlustad endale nimetatud boonuse ja juurdepääsu ka edaspidistele PokerNewsi ning PokerStarsi ühispakkumistele.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories