PokerStarsi pühapäevase naisteturniiri auhinnafond 15 000$

PokerStarsi pühapäevase naisteturniiri auhinnafond 15 000$ 0001

Igal pühapäeval algusega kell 21:30 toimub PokerStars'is vaid naistele mõeldud nädalaturniir sissemaksuga 55$. Tavapäraselt on sellel turniiril garanteeritud võidufond 5000$ ning iga PokerStars Pro tiimiliikme väljavõtmise eest saab 50$.

16.oktoobril on aga plaanis selline naiste eriturniir, kus auhinnafond on garanteeritult 15000$ ning 'pro' väljavõtmise tasu 100$. Profitiimi liikmete nimede ees on lobbys PokerStarsi märk. Kes neist täpselt sellel turniiril osalevad, pole veel teada, kuid täitsa võimalik, et Sinu lauda satub Fatima Moreira De Melo, Vanessa Rousso, Victoria Coren, Liv Boeree või mõni muu PokerStarsi naismängija.

Lisaks saavad kõik naised, kes selle nädala pühapäevasel turniiril osalevad, pileti PCA (PokerStars Caribbean Adventure) naisteturniiri satelliitturniirile. Info, millisel turniiril osalemise õiguse need piletid täpsemalt annavad, peaks ilmuma PokerStarsi kodulehele lähiajal.

Iganädalase naisteturniiri otsene sissemaks on 55$, kuid kuna sellele korraldatakse hulgaliselt satelliit-turniire, on võimalik mängima pääseda isegi tasuta. Iga päev toimuvad kaks 2,2$ sissemaksuga re-buy satelliiti, kaks 5,5$ satelliiti ja üks 11$ sissemaksuga satelliit-turniir. Laupäeval korraldatakse tasuta turniir, millel on 1-dollariline taassisseostuvõimalus (1$ re-buy).

Kui sul pole veel PokerStarsis arvet, siis liitu siinsamas läbi PokerNewsi linkide ning saad 100% kuni $600 esmase deposiidi boonust. Kasuta liitudes kindlasti PokerNewsi turunduskoodi ”ESTONIANPOKERNEWS" ja deposiiti tehes boonuskoodi "EE100", sest nii kindlustad endale nimetatud boonuse ja juurdepääsu ka edaspidistele PokerNewsi ning PokerStarsi ühispakkumistele.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories