Pokkerihai käitles suures koguses marihuaanat

Al Krux

Kui alles septembris kirjutasime Lõuna-Korea päritolu Austraalia pokkerimängijast David Saabist, kes mõisteti narkootikumide vedamise eest 14 aastaks vangi, siis vaid poolteist kuud hiljem on juba järjekordne kaardihai sattunud uude narkoafääri.

Politseile laekunud vihjete põhjal sooritati teisipäeval läbiotsimine pokkeriprofi Al Kruxi (pildil) kahes elamus, kust avastati 90 marihuaanataime. Mees ise tabati autost koos 11,3 kilogrammi marihuaanaga ning teisest autost saadi kätte tema poeg Adam koos umbes 6,8 kilo marihuaanaga. Mõlemale mehele määrati 20 000-dollariline kautsjon, süüdistus esimese astme kuriteos ning neid võib oodata ees väga tõsine karistus.

Oma mängijakarjääri jooksul on 68-aastane Al Krux võitnud üle miljoni dollari auhinnaraha ning mänginud kolmel korral WSOP põhiturniiri finaallauas. Ta on võitnud ühe WSOP käevõru 1996. aastal ning saavutas kõrge kuuenda koha 2004. aasta põhiturniiril, mis tõi sisse tervelt $800,000.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories