Tony G kaalub juriidilist tegevust AGCC vastu

juura

Teisipäeval teatas PokerNewsi suuromanikust ettevõtja Antanas "Tony G" Guoga oma kavatsusest alustada juriidilist tegevust Alderney Gambling Control Commission (AGCC) vastu. Guoga väitel on AGCC käsitlenud kogu Full Tildi juhtumit litsentsiandjana väga hooletult ning peaks jagama vastutust. Kõige olulisem on argument, mille kohaselt oli AGCC teadlik probleemidest mängijate rahadega juba enna "Musta Reedet", kuid ei võtnud midagi ette.

"Me usume, et nad teadsid probleemidest juba tükk aega tagasi," ütles Guoga AGCC kohta. "Mängijate rahale ei olnud tagatud turvalisust ning nad on seda koos oma audiitoritega aastaid varjanud."

Seda kinnitab ka Vont Limited juht Jon Sykes, kelle väite kohaselt ei andnud Full Tilt oma lehe kasutajatingimuste all teada, kuidas mängijatele kuuluvaid vahendeid hoitakse. Tegelikkuses on see AGCC nõuete otsene rikkumine, millele viimased vaatasid läbi sõrmede. Alles selle aasta veebruari lõpus või märtsi alguses informeeriti mängijaid, et nende raha ei ole eraldatud firma rahast.

Sykes ja Vont Limited jätkavad süüdistuse kokkupanemist ning on hetkel kõnelustes juriidiliste nõustajatega. Lisaks kavatsetakse avada kanal mängijatele, kes soovivad liituda hagiga ning on nõus andma infot oma kontoseisu koht Full Tildis.

Mängijatel ning asjast huvitatud pooltel, iseäranis neil kel (A) on kinni raha Full Tilt pokkeritoas (B) on tõsine huvi liituda plaanitava hagiga, saavad meiega kontakteeruda konfidentsiaalselt aadressil lawsuit@pokernews.com. Me palume saata järgmine info, mille lisame oma andmebaasi; (1) Sinu täisnimi ja aadress, (2) Sinu FTP mängijanimi (3) Sinu kontakt e-mail (4) Summa (tuhandetes), mis on jäänud kinni Sinu FTP kontole. NB! See e-mail ei ole mõeldud kirjavahetuseks, kuid me võtame Sinu poolt saadetud info kindlasti vastu.

Põhjalikumalt saad asjast lugeda PokerNewsi pealehelt.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories